Test Raznih Slagova 5.5

Samo ova kafana ima više separea I taj pijani prijatelj ne remeti javni red svojim pijanstvom već sa ushićenjem priča svoju pijanu priču koja je ogromnoj većina dosadna ili ne znam šta,ali toliko ushićenje I ljubav prema alkoholu(što je posetiocima kafane zajedničko) dugo ta kafana i celo ruralno mesto kde se ista nalazi nije videla.
Onda uđe u kafanu jedan stanovnik tog ruralnog mesta koji se u isto doselio pre par godina i još uđe u separe tog pijanog gosta iako je mogao da ga zaobiđe i prospe kofu ,,govana'' po istom.
Onda vlasnici kafana zatvore taj separe i iz njega izbace pijanog gosta,a onaj koji je prosuo kofu dobije od vlasnika tapašnje po ramenu.
Zaključak:
Pijani gost koji nije kršio kafanski red je na kraju izbačen iz separea.

Mislim da je to bio slučaj!🤔
Ispravite me ako grešim.
Sportski pozdrav!

Mislim da si u pravu, sa gledista advokata :), samo ovde niko nije kolegu doveo na sudjenje, bar ja tako mislim, a mozda i gresim, mozda mu se sudi :)
Kako god, uzivajte u zivotu, ja odo' u svoju kafanu, a koja, vidi cuda, nije u ruralnom mestu, da pijem sa treznim prijateljima :)

Mislim da je to bio slučaj!🤔
Ispravite me ako grešim.
..e ako si nam objasnio...jedva si cekao, priznaj...mudro lovis i cekas svojih pet minuta...i onda prospes mudrost sa adekvatnim recnikom, primereno forumu i svom nivou kulture....

Sta znam… nisam imao nikad nista lose na umu niti nikom nista lose zelim niti sam ovde zeleo.

Jbg. kapiram da sam se raspisao jako i da ljudima smeta sto pisem o nekim osnovnim stvarima sa takvim ushicenjem i u toliko detalja… Sad vidim da onom kome su to osnovne stvari pomisli gle ovu budalu sta lupa kao da je izmislio toplu vodu ili ko zna sat, ne znajuci da je to meni ozbiljno otkrice i da mi je bas super u tom momentu ko kad tek naucis da vozis baj i zabavno ti je da vrtis pedale i gledas dole kako rade.

Mislim da je naj veci problem sto smo se nasli dva ista ili dva mozda slicna ili vise nas takvih… Ljudi podsvesno kad vide kod drugih neke svoje mane koje ne vole i pokusavaju da suzbiju, zustro i jako reaguju kritikama kako bi pomogli toj osobi kao i sebi da se poboljsaju.
Takodje kad mislim da sam u pravu jednostavno nikome nikada ne bi poklekao, mogu da saslusam argument ali jednostavno ako u njemu ne vidim nista sto demantuje moje misljenje ne pridajem mu znacaja kao ni osobi koja mi suproti. To samo po sebi izaziva dalje diskusije i konflikt.

Uvek zelim da sagledam zasto je neko nesto uradio i u svemu pokusavam da nadjem neki dobar razlog koliko god osoba lose delovala na prvu tako da jako tesko mogu da za nekog mislim lose, svi mi gresimo, a cak i ako nekome tako mozda ne pridam znacaja u tom momentu ili odbacim njegovo misljenje ne znaci da ga ne gotivim, jednostavno sam verovatno u naj gorem slucaju neutralan. Da mi neko bas smeta izbegavao bi ga ili bi mu rekao sta mi smeta…

Inace ne pijem pa mozda zato pravim haos u kafani 😂😂😂

Na žalost skrenuli smo sa teme.
Ja sam ovih dana u svojoj ruralnoj kafani gde su svi dobronamerni gosti dobrodošli i možemo da uživamo u istinskim specijalitetima kafane koja ima neke gastronomske zvezdice😁😁😁
Advokat nisam,a koleginoj temi je presuđeno bez suđenja.
Živeli!

Users who are viewing this thread

Back