Torba za pušku

Engine

Active member
Predlog za torbu za nošenje jednu springericu sa snajperom?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mislim da ovde mozes videti

Aj da se javim ja po ovoj temi.
Primarno se bavimo proizvodnjom torbi za druge namene, a torbe za puške i ostalu streljacku opremu tek treba da uvrstimo u ponudu.
Plan je da do maja počnemo sa izradom nekoliko standardizovanih modela i tada će biti ponuđeni u sekciji oglasa na forumu.
Prošlogodišnji kontingent je rasprodat tako da trenutno nema ništa na stanju.
Iskoristiću ovu priliku da vas upitam za mišljenje vezano za izbor boje materijala. Osim crne i SMB koje već koristimo u ove svrhe, koju boju ili kombinaciju boja smatrate prikladnom?

Sent from my moto g(60) using Tapatalk

Aj da se javim ja po ovoj temi.
Primarno se bavimo proizvodnjom torbi za druge namene, a torbe za puške i ostalu streljacku opremu tek treba da uvrstimo u ponudu.
Plan je da do maja počnemo sa izradom nekoliko standardizovanih modela i tada će biti ponuđeni u sekciji oglasa na forumu.
Prošlogodišnji kontingent je rasprodat tako da trenutno nema ništa na stanju.
Iskoristiću ovu priliku da vas upitam za mišljenje vezano za izbor boje materijala. Osim crne i SMB koje već koristimo u ove svrhe, koju boju ili kombinaciju boja smatrate prikladnom?

Sent from my moto g(60) using Tapatalk

Meni se više sviđa skroz crna nego sa onim zelenim dzepom.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Teget, ili neka kombinacija kao sa slike ispod...
Nekako si manje upadljiv sa ovakvim bojama u odnosu na SMB recimo, ne mora komsiluk odma na prvu da pomisli kako nosim pusku u ruci...

Attachments

• Futrola-Diana.jpg
    Futrola-Diana.jpg
    15.3 KB · Views: 21
E ovo je prava stvar, još kada bih mogao da spakujem pucu u kutiju od ćemana (nadam se da ljudi znaju šta je ovo ;)), eeeeee...to bi bilo vrh :):):)

Malo je ćemane, teško bi tu stala neka puška ;)
Nije nemoguce - tako su pakovali automate tipa Thompson braca iz Cikaga, u vreme Al Kaponea i Dilindzera:ninja:.
U kutiju za cemane stao bi sigurno svaki vazdusni pistolj (cak i sa sklopivim kundakom), a i poneka puska bulpap konfiguracije.

Da, da...samo ja nemam Thompson, a za pištolj mi ne treba kutija i onako stane ispod miške, tako da...moram seći cevku na pušci :):):)

"Iskoristiću ovu priliku da vas upitam za mišljenje vezano za izbor boje materijala. Osim crne i SMB koje već koristimo u ove svrhe, koju boju ili kombinaciju boja smatrate prikladnom?"

Navijam za narandzastu, zelenu, mis sivu i tamno crvenu....

Sent from my SM-A336B using Tapatalk

Users who are viewing this thread

Back