T TorTojed Active member Jan 12, 2024 #21 Osim bele i zute, bilo koje... boje su moje. I kombinovano, ali, tamne varijante (zagasite) i iskljucivo mat finish.
Osim bele i zute, bilo koje... boje su moje. I kombinovano, ali, tamne varijante (zagasite) i iskljucivo mat finish.
I icen New member Jan 22, 2024 #23 Kofer za pušku 118 cm Kofer za transportovanje duge puške, sa nišanom ili bez njega. www.decathlon.rs Ovu sam kupio pre neki dan.
Kofer za pušku 118 cm Kofer za transportovanje duge puške, sa nišanom ili bez njega. www.decathlon.rs Ovu sam kupio pre neki dan.
BurekUSvemiru Well-known member Jun 13, 2024 #24 IwanWan said: Plan je da do maja počnemo sa izradom nekoliko standardizovanih modela i tada će biti ponuđeni u sekciji oglasa na forumu. Click to expand... da li se proizvodnja zaukala? gde mozemo da vidimo ponudu?
IwanWan said: Plan je da do maja počnemo sa izradom nekoliko standardizovanih modela i tada će biti ponuđeni u sekciji oglasa na forumu. Click to expand... da li se proizvodnja zaukala? gde mozemo da vidimo ponudu?
IwanWan Member Jun 13, 2024 #25 Na žalost nisam u mogućnosti da ispunim plan zbog redovnih obaveza. Torbe za puške još uvek radimo po narudžbini a ponešto se nađe i na lageru odmah dostupno. Izgled i opis možete pogledati na sajtu kupujem prodajem gde ima više oglašenih modela. https://www.kupujemprodajem.com/lov-i-ribolov/lov-torbe-i-futrole/torba-za-pusku-sa-optickim-nisanom-s-sx20/oglas/164823231?utm_source=kp&utm_medium=interfejs&utm_campaign=social_share&utm_content=oglas Sent from my moto g84 5G using Tapatalk
Na žalost nisam u mogućnosti da ispunim plan zbog redovnih obaveza. Torbe za puške još uvek radimo po narudžbini a ponešto se nađe i na lageru odmah dostupno. Izgled i opis možete pogledati na sajtu kupujem prodajem gde ima više oglašenih modela. https://www.kupujemprodajem.com/lov-i-ribolov/lov-torbe-i-futrole/torba-za-pusku-sa-optickim-nisanom-s-sx20/oglas/164823231?utm_source=kp&utm_medium=interfejs&utm_campaign=social_share&utm_content=oglas Sent from my moto g84 5G using Tapatalk