Godinama mastam da ne zivim vise u ovom gradu, koji je postao drzava u drzavi, gde i zivi jelte pola ove drzave... Uspeli su da me oteraju, iako mi je cak i deda sa ovog betona. Elem, prebacio sam se na Kosmaj, u vikendicu, a stanove izdao. Uslovi za rokanje savrseni, oko mene nema zive duse. San je oduvek bio neki FX u kalibru .25 ili .30 i naravno MK. Kada je covek mnogo dokon, sa jakim finansijama, ispali dnevno dve kutije JSB-a, i ko zna koliko MK municije, sve ovo dosadi za bukvalno desetak dana. Pa krecu da rastu apetiti. Zato, nemojte zaliti sto ponekad nemate uslove da rokate koliko biste hteli, jer ni ovo sto ja radim nije dobro i gubi se car. Ali ja sam megaloman, manijak... Ako ste mislili da je Zveki nas otkacen, nastavite da citate dalje moj post. Evo, ovako... Uslovi mi dozvoljavaju da postavljam mete do jednog i po kilometra, mislim na moju dedovinu i njivu iza kuce. Da, dobro ste culi, mozda ima 1400 metara tacno, ali ja znam da mi necete uzeti za zlo. Dakle, sta se ceka? Vreme je za 6.5 Creedmor ili tako nesto. E sad, zasto ce biti ceo ovaj projekat ludilo, pa zato sto ce se rokati iz kuce, iz sobe!! Cilj je da se soba maksimalno ususka, mozda cak i da se napravi simulacija studija sa onim oblozenim zidovima, masta ce ovoga puta biti neogranicena. Nista ne prepustam slucaju, iako oko kuce nema zive duse. Takodje, nije iskljuceno da ce jos nesto biti montirano na pucu, makar to nesto imalo i pola metra odvratnog izgleda. Estetika me u ovom slucaju apsolutno ne interesuje. Razumeli smo se. Prozor mozda izbacim i zazidam taj zid, necu to raditi preko prozora. Treba mi manja i diskretna rupa. Mozda cak i posle te rupe opet neki mali zazidan kanal(tunel) i prostor, oblozen specijalnim materijalima...Jos jedna stvar, svadbarski zvucnici sa jakom jacinom i uzasnim zvukom niskih i srednjih tonova ce biti u dvoristu i nesto ce da sviraju hehe... Dakle, apsolutno nista se ne prepusta slucaju. Dakle, gospodo, zelim ocajno da rokam LR, i ne zelim da me apsolutno NIKO I NISTA ne ogranicava u tome. Ogranicavali me u specijalnim jedinicama, ogranicava me zakon cak i za gadjanje sa vazdusnim puskama, e svemu tome sada dolazi kraj. Ako neko ima neki savet, neka napise. Ako mislite da ce problem biti barutni gasovi i da cu se ugusiti, samo cu vam reci da je i velika klima spremna, koja se u praksi koristi za ceo stan, e pa moja ce biti montirana samo u toj prostoriji od 15 kvadrata. Nije problem ni da ispaljujem 3-4 projektila, pa da cekam i pola sata ako treba da se izluftira.... E pa smrklo mi se, sada ce samo nebo biti granica. Obecavam da cu zanimljivije klipove praviti nego Zveki, malo sveze krvi na forum da se usprica.