Totalno otkacena ideja

Ma koji Darko, bez vredjanja, ali po meni on nije neki strelac, plus ne vidi dobro, plus nikada u zivotu nije imao ni na jednom oruzju vrhunsku optiku sa jakim uvecanjem. Vec sve testira na nekim kineskim krsevima. Bergara pravi grupu ispod jednog santima na 100m sa dobrom municijom i ozbiljnom optikom.

napravi ti taj raj, san nas koji ne možemo to da napravimo
evo ja ću prvi da dodjem da uživam tamo?
jel primaš i neke đevojke da dovedem da nam čiste cevke?

Ja već vidim mačevanje u najavi :lol:

Iskreno Fileee želim ti puno sreće da ostvariš svoj san, ali si mnogo skrenuo pažnje na sebe izjavama tipa da se ne prijavljuje oružje, navojima na cevima vatrenog oružja... Iskreno bojim se da sve gore što si napisao ne bude pogrešno protumačeno. Svi mi kada izađemo makar i na našu livadu ili dvorište sa vazdušnim oružjem već smo u nekom prekršaju. Ali ovo što imaš želju da sprovedeš je već mnogo ozbiljnija stvar. Moja preporuka je da se više ne eksponiraš ovako javno, pa makar se samo i šalio, jer sve može biti pogrešno protumačeno. Evo na primer kolega Glock17 je shvatio da želiš da gadjaš kroz zatvoreni prozor. Zamisli neke neiskusnije kolege koje kupe oružje C kategorije i povedeni tvojim izjavama ne prijave isto, a mup naravno već ima evidenciju ko je kupio to oružje... Ja sam za to da se zakon poštuje kakav god bio. Voleo bih da je liberalniji i da nam omogućava da gadjamo po livadama, šumama i gorama, ako su bezbednosni aspekti ispoštovati, ali šta je tu je.

goxy said:

Iskreno Fileee želim ti puno sreće da ostvariš svoj san, ali si mnogo skrenuo pažnje na sebe izjavama tipa da se ne prijavljuje oružje, navojima na cevima vatrenog oružja... Iskreno bojim se da sve gore što si napisao ne bude pogrešno protumačeno. Svi mi kada izađemo makar i na našu livadu ili dvorište sa vazdušnim oružjem već smo u nekom prekršaju. Ali ovo što imaš želju da sprovedeš je već mnogo ozbiljnija stvar. Moja preporuka je da se više ne eksponiraš ovako javno, pa makar se samo i šalio, jer sve može biti pogrešno protumačeno. Evo na primer kolega Glock17 je shvatio da želiš da gadjaš kroz zatvoreni prozor. Zamisli neke neiskusnije kolege koje kupe oružje C kategorije i povedeni tvojim izjavama ne prijave isto, a mup naravno već ima evidenciju ko je kupio to oružje... Ja sam za to da se zakon poštuje kakav god bio. Voleo bih da je liberalniji i da nam omogućava da gadjamo po livadama, šumama i gorama, ako su bezbednosni aspekti ispoštovati, ali šta je tu je.

..ma dobro sam ja shvatio šta on želi, samo sam diskretno želeo na neki način da mu pokažem ono što si mu ti već konkretno i napisao, a to je: da sve može biti pogrešno protumačeno, posebno ako ovako konfuzno piše i da mu takav vid javnog eksponiranja nije ni najmanje potreban, a koliko vidim i kolega @Joca mu je to nedvosmisleno objasnio.

goxy said:

aj ne crnjači tu
pušti da zamišljamo kako to izgleda da dok pucamo nam čiste cevke....... :D :D :D :D :D

Da se manemo sarkazma... Jel poznaje neko kolegu filee... Treba javiti čoveku da mu je neko neozbiljno dete ukralo šifru i da javno na internetu planira i opisuje krivično delo i načine njegovog izvršenja...

Deco, jel volite brzu voznju? :D Salu na stranu, da postavljam ovde slike sta je sve uradjeno u prostoriji, ili da batalim pricu jer ''lose'' uticem i pozivam na krsenje zakona? Inace, mnooooogo sam srecan, samo to mogu da vam kazem :D hihihihi

Stavi slike kakvo krsenje zakona... To je setup za gadjanje vazdusnom puskom. Naravno da si se salio u predhodnim postovima.

Meni kolega Glock deluje kao da ima drzavni posao :D Dosta nas zna ko koristi brend ,,Glock" jos od 90ih.
Mada moguce je i da je pekar koji nocu radi :lol: ,a da danju cepa mete.

Salu na stranu ja sam za to neka svako radi sto mu srcu drago samo ne moramo mi bas sve da znamo.

goxy said:
Meni kolega Glock deluje kao da ima drzavni posao :D Dosta nas zna ko koristi brend ,,Glock" jos od 90ih.
Mada moguce je i da je pekar koji nocu radi :lol: ,a da danju cepa mete.

Salu na stranu ja sam za to neka svako radi sto mu srcu drago samo ne moramo mi bas sve da znamo.

... :D :D :D

Eh...Da sam, da sam pekar koji noću radi,
e' mala moja ne znam bi l' me i tad htjela,
kad bi noću bila sama zemičke bi jela... :cool: :D

Glok je za mene djubre od pistolja, duzio sam ga u Sokolovima. Poslednju generaciju. Okidanje ocaj zivi, ali kapiram zasto je to tako. Lakse se dokazuje po USA i EU sudovima, da je neko sluzbeno lice sa namerom ubilo nekoga, jer stvarno niko ne moze reci da je bio nesrecan slucaj. Plus sto pistolj nema cekic spolja itd. Jebes taj pistolj, koga kiselina istopi, vatra itd. Shadow 2 je za njega svemirski brod u svakom smislu, ali je jasno iz gore navedenih razloga zasto se ne koristi... Sa cesima nema sanse da izadjem iz devetke na 15 metara, a sa glokom sam oduvek bio u svadji. Cak sam bolje grupe pravio sa nasim domacim cz-om.

Fileee said:
Godinama mastam da ne zivim vise u ovom gradu, koji je postao drzava u drzavi, gde i zivi jelte pola ove drzave... Uspeli su da me oteraju, iako mi je cak i deda sa ovog betona. Elem, prebacio sam se na Kosmaj, u vikendicu, a stanove izdao. Uslovi za rokanje savrseni, oko mene nema zive duse. San je oduvek bio neki FX u kalibru .25 ili .30 i naravno MK. Kada je covek mnogo dokon, sa jakim finansijama, ispali dnevno dve kutije JSB-a, i ko zna koliko MK municije, sve ovo dosadi za bukvalno desetak dana. Pa krecu da rastu apetiti. Zato, nemojte zaliti sto ponekad nemate uslove da rokate koliko biste hteli, jer ni ovo sto ja radim nije dobro i gubi se car. Ali ja sam megaloman, manijak... Ako ste mislili da je Zveki nas otkacen, nastavite da citate dalje moj post. Evo, ovako... Uslovi mi dozvoljavaju da postavljam mete do jednog i po kilometra, mislim na moju dedovinu i njivu iza kuce. Da, dobro ste culi, mozda ima 1400 metara tacno, ali ja znam da mi necete uzeti za zlo. Dakle, sta se ceka? Vreme je za 6.5 Creedmor ili tako nesto. E sad, zasto ce biti ceo ovaj projekat ludilo, pa zato sto ce se rokati iz kuce, iz sobe!! Cilj je da se soba maksimalno ususka, mozda cak i da se napravi simulacija studija sa onim oblozenim zidovima, masta ce ovoga puta biti neogranicena. Nista ne prepustam slucaju, iako oko kuce nema zive duse. Takodje, nije iskljuceno da ce jos nesto biti montirano na pucu, makar to nesto imalo i pola metra odvratnog izgleda. Estetika me u ovom slucaju apsolutno ne interesuje. Razumeli smo se. Prozor mozda izbacim i zazidam taj zid, necu to raditi preko prozora. Treba mi manja i diskretna rupa. Mozda cak i posle te rupe opet neki mali zazidan kanal(tunel) i prostor, oblozen specijalnim materijalima...Jos jedna stvar, svadbarski zvucnici sa jakom jacinom i uzasnim zvukom niskih i srednjih tonova ce biti u dvoristu i nesto ce da sviraju hehe... Dakle, apsolutno nista se ne prepusta slucaju. Dakle, gospodo, zelim ocajno da rokam LR, i ne zelim da me apsolutno NIKO I NISTA ne ogranicava u tome. Ogranicavali me u specijalnim jedinicama, ogranicava me zakon cak i za gadjanje sa vazdusnim puskama, e svemu tome sada dolazi kraj. Ako neko ima neki savet, neka napise. Ako mislite da ce problem biti barutni gasovi i da cu se ugusiti, samo cu vam reci da je i velika klima spremna, koja se u praksi koristi za ceo stan, e pa moja ce biti montirana samo u toj prostoriji od 15 kvadrata. Nije problem ni da ispaljujem 3-4 projektila, pa da cekam i pola sata ako treba da se izluftira.... E pa smrklo mi se, sada ce samo nebo biti granica. Obecavam da cu zanimljivije klipove praviti nego Zveki, malo sveze krvi na forum da se usprica.

Tvojoj ideji nema mjesta za osudu. Svako uziva u onome sto voli i sto moze. Ko zna sto bi mi radili da imamo novca dovoljno i mogucnosti. Znam za sebe da bih totalno podivljao :D
Imas sundjere da kupis sa jedne strane su kao skoljka od jaja, oblazu se zidovi kao u radio studiju. S tim sto se to stavlja vise zbog eha tokom razgovora da bi zvuk sagovornika bio cistiji. Ti mozes da uzmes obicne sundjere malo deblje i oblozis zidove.
Makni prozor i ozidaj puskarnicu samo ne znam na kakav tunel si mislio. Ali iz zatvorene prostorije ako gadjas kroz taj tunel i njega oblozi sundjerom. Mozes probati samo tunel jeftinije je pa ako je malo oblozi cijelu sobu. Ventilacija moze kao ona u kaficima da se odradi.
Onda moj savjet da probas da popijes samo 2rakije i da na zvucnike pustis neku guslarsku pjesmu. Ko god i cuje pucnje pricace samo o guslama, a i dobre su pjesme da te malo digne ;)

Users who are viewing this thread

Back