Treće "WC - EBR" Druženje - Požarevac, 10. oktobar 2020.

A domaćin nije mnogo pucao, on je uglavnom pravio selfije i proveravao kako je ispao. :D

viber_slika_2020-10-11_20-41-52.jpg

viber_slika_2020-10-11_20-41-32.jpg

Polako se podešavaju optički nišani, određuju daljina i paralaksa...

viber_slika_2020-10-11_20-30-21.jpg

Pozdrav gospodo, vidim da je druženje bilo na mestu, da vas je domaćin dočekao domaćonski, da ste se lepo družili.

Da sada ne bi išao uširoko, mene iskreno zanima jedan detalj, a to je - JSB hobrid slug ( knockout) - vidim da ste sa njim pucali iz Royala 400 i Artemisa M16, mene posebno zanima koje su tu bile brzine i koji pritisci u regulatorima, ako bi neko bio voljan da napiše nešto opširnije bio bi mu zahvalan.

ZEX said:
mene posebno zanima koje su tu bile brzine i koji pritisci u regulatorima, ako bi neko bio voljan da napiše nešto opširnije bio bi mu zahvalan.

Što se Royala tiče, regulator je podešen na oko 130 bara, dok je brzina sa slagovima bila 244m/s. Najbolje grupe je pravio između 200 i 150 bara pritiska u boci. Postavio sam danas nešto opširnije o svemu komentar u temi "Slug zrna, slug cevi - teme i dileme".

Hvala svima na druženju i posebno hvala domaćinima. Meni je jako žao što nisam mogao da ostanem duže... nagnale obaveze. Ima dana.

Evo kako nam je bilo. A nije bilo lako! :lol:

https://www.youtube.com/watch?v=VX63m1v-gM0

:D Lepo,bas vam zavidim...Ono,kao rodjaci na okupu.Drago mi je da ste imali lepo vreme.Veliki pozdrav svim ucesnicima

Ledeni je zaista talentovan da docara filmom kako to druzenje izgleda, red pucanja, red sale, price i smeha, red jela, pa malo odmora....
Hvala opet svim ledenima na divnom danu, i ovakvi skupovi pune baterije i daju energije za dalje zivotinjarenje.

kircan said:
Ledeni je zaista talentovan da docara filmom kako to druzenje izgleda, red pucanja, red sale, price i smeha, red jela, pa malo odmora....
Hvala opet svim ledenima na divnom danu, i ovakvi skupovi pune baterije i daju energije za dalje zivotinjarenje.

Blago Vama uzivajte ,u takvim dogadjajima.

Naš drugar Neša je vrhunski fotograf, pa su mu takve i fotografije. Evo ovde samo jedne, dostojne svakog svetskog pucačkog časopisa ili reklame.

IMG_6780sm.jpg

A dobro, ima malo i do kolege Sasha... :cool:

Attachments

• 20201011_100517 - kopija.jpg
    20201011_100517 - kopija.jpg
    941.1 KB · Views: 1,464
Jeste. Atraktivan je. Kako za ženske, tako i za muške :lol:

😂
Baš ste mi simpatični 😋
To je do Pam, ja sam samo pozadina., a Neša zaista radi brutalne fotke.
Da li je uspeo ono sa "hvatanjem" dijabole?
P. S.
Ima boljih manekena ovde.... 😉

Users who are viewing this thread

Back