Update foruma

Исправљене су грешке са сервером eлектронске поште. Сада ће корисници нормално добијати електронску пошту са захтевом за потврду промене шифре и других података.

Ne treba ukidati mogucnost editovanja - desava se da "pisac" primeti neku gresku u tekstu neposredno nakon sto je "lansirao" komentar/temu. U tom slucaju, ukoliko ne moze brzo da reaguje i napravi izmene/dopune, prinudjen je da u jos jednom javljanju (ili vise javljanja) nadugacko i nasiroko objasnjava, tumaci sebe samog, izvinjava se...sto dovodi mozda i do veceg haosa (kako se izrazio Zare).
Ja sam za to da se vreme za editovanje NE ogranicava, nego da postane nemoguce onda kada se pojavi naredni "post". A brisanje onemoguciti, to je OK.:cool:

Upravo sam imao situaciju da sam postavljao oglas, skontao da nisam stavio "P:" i ništa nisam mogao uraditi povodom toga...

Editovanje je dosta bitno, pogotovo kad se kucka nešto duže, dodaju slike itd i ovaj predlog 'do sledećeg posta' je odličan.

Sent from my Pixel 6 Pro using Tapatalk

Editovanje je omogućeno 5 minuta nakon objavljivanja posta.To je sasvim dovoljno vremena da se uoči greška i ispravi.
Kada bi bilo stalno omogućeno editovanje onda bi članovi mogli da brišu i menjaju postove kako im je volja čak i postove stare više godina.To bi dovelo do toga da bi pojedine teme i rasprave izgubile smisao.

Users who are viewing this thread

Back