njupanjupa
Member
Ima li neko iskustva sa ovim brendom? Stavio bih gore navedenu optiku na comta fenix 400 compact 4,5 mm sa gasnom oprugom. Ako neko ima bolji predlog neka napise budžet mi je 10200 
Zato je i bila ta cena. AO ti je bar 50% skuplji. Kada si napisao koja je lova, pomislih konačno neki prodavac u Srbiji koji se ne maržira bar 50%.njupanjupa said:Naravno da nije.Jedan fini cikica mi je rekao da za sada imaju dva modela 3-9x40 i 4-12x50 ( cini mi se) cena za 3-9x40 je 11900 i dolazi sa nosacima, a za ovu drugu nisam siguran da li mi je rekao 14000 ili 16000. Nije znao da li su modeli sport ili airmax, ali bas me briga i jedan i drugi su dobri. Sto se garancije tice ne daje je on licno vec ako dodje do problema salje u Britaniju, uh to je to
![]()
njupanjupa said:To je katastrofa koliko su bezobrazni kod nas i sto se pusaka tice i optika. Ma probacu Walther pa koliko bude terao imam garanciju 2 godine, a i procitah nekoliko dobrih kritika sto se te optike tice, na kraju krajeva nije Cometa magnumka...
koliko ja znam je puška sa izlaznom brzinom od 305 m/s. To jeste ono što nazivaš "magnumka" i razbiće ti svaku optiku koju staviš, sem možda optika koje su predviđene za oprugu i gasni klip (a koje koštaju tri puta više od tvog budžeta). Moja ti je preporuka da zaboraviš na optički nišan i tako sebi uštediš vreme, novac i živce.njupanjupa said:comta fenix 400 compact 4,5 mm sa gasnom oprugom
Sto se tice kritike stoji, poleteo sam. Ali ako sam dva puta telefonom pitao onda sam ocekivao da dobijem ono sto je potvrdjeno.wooyadeen said:njupanjupa said:To je katastrofa koliko su bezobrazni kod nas i sto se pusaka tice i optika. Ma probacu Walther pa koliko bude terao imam garanciju 2 godine, a i procitah nekoliko dobrih kritika sto se te optike tice, na kraju krajeva nije Cometa magnumka...
njupo nemoj pogrešno da shvatiš
Ja sam odmah pomislio da si kao i svi u početku krenuo grlom u jagode (ja a i puno ljudi koje znam, kupovali smo optike iz 5-6 puta). AO modeli imaju i u oznaci AO, nije baš lako pogrešiti i tu si kriv samo i jedino ti. Imao si načina da proveriš i telefonom a i pre plaćanja. 16000 nije malo para ali je za novu osrednju optiku smešna cifra. Ja od ove godine ne plaćam pakete koje ne otvorim, to kažem i prodavcu i kuririma, niko se ne buni (žiletom otvorimo paket tek da vidim da je sve tu i da je sve kako sam poručio).
Drugo cela priča je od starta bila nadrealna, Hawke AirMax AO košta oko 200-250$ u engleskoj kojom magijom bi nov u Srbiji kada se dodaju dozvole i carine koštao upola?
Treće:koliko ja znam je puška sa izlaznom brzinom od 305 m/s. To jeste ono što nazivaš "magnumka" i razbiće ti svaku optiku koju staviš, sem možda optika koje su predviđene za oprugu i gasni klip (a koje koštaju tri puta više od tvog budžeta). Moja ti je preporuka da zaboraviš na optički nišan i tako sebi uštediš vreme, novac i živce.njupanjupa said:comta fenix 400 compact 4,5 mm sa gasnom oprugom
Uvek možeš naći rasprodaju (sem kod nas). Kod nas je Balkan Hunter uvoznik za Hawke.njupanjupa said:Ovo je u Bugarskoj kad se cena prevede u dinare ispadne nesto manje od 13000, bas me zanima koliko bi kod nas kostao.
Evo i u evrima pa mi nije jasno po kojoj logici je onda 200£ u Britaniji ako je u Bugarskoj 104€?