Kundaci na ovim puškama su ručni rad, sve od obrazine do diamond gripa koji je ručno urezivan različitim alatima pa treba paziti ukoliko se nešto radi sa drvetom da se sačuva ta dijamantska mustra.Bravljene je takodje poboljsano I klinom od kaljenog celika koji poput piramide zaglavi u celjust sanduka, pa lufta nema ni po jednoj osi.
Klin je rucno isturpijan u vremenu kad nije sve pravljeno po najjeftijijoj metodi u Kini.
View attachment 18160
A orahov kundak rucno narezan u dijamantsku saru, pa izgleda simpaticno kad majstor nije isterao u sam cosak.
View attachment 18161
Moja nije u perfektnom stanju, perfektna je ona druga sto bivsi vlasnik nije hteo da mi proda....Ne znam šta bih dao za jednu takvu u perfektnom stanju. Čista klasika, vanvremenska lepota i kvalitet. Naravno, ovde mislim na sve legende Anschutz, Walther, Diana, Feinwerkbau, itd...
Kundak je gradiran orah sa tigrovom sarom.Kundaci na ovim puškama su ručni rad, sve od obrazine do diamond gripa koji je ručno urezivan različitim alatima pa treba paziti ukoliko se nešto radi sa drvetom da se sačuva ta dijamantska mustra.