Weihrauch springerice

63588991e70cd080351eb84244f3a191.jpg

Drugari jel zna neko gde moze da se nabavi ili koji je oring koji ide na cevku za prelamanje koja se bravi? Stigla mi puska jos odavno bez toga pa bi hteo da dodam. Hvala

Sent from my iPhone using Tapatalk

Може неко ко је средио тај проблем да ти измери. Читао сам да су људи правили посебне делове да пасују што боље.

Sada nasao na netu dimenziju da li je tacna nezma ali deluje kao da jeste

Hw97/77 cocking lever o ring size
Imperial 9.25mm x 1.78mm.

Ево мало позирања са новом, мало озбиљнијом оптиком.
Хвала колези Буреку на брзој испоруци! ;)
Мада још нисам стигао да је испробам...
View attachment 18644View attachment 18645View attachment 18646View attachment 18647

Super izgleda Neso Kako si zadovoljan sa 57icom? Bas kazu da je ili pogodak ili promasaj. A meni bas privlacno izgleda Kakva je utisal punjena i manipulacije sa puskom? Pozz i samo nastavi ekstra si napravio kombinaciju

Sent from my iPhone using Tapatalk

За сада делује веома задовољавајуће и обећавајуће! Нисам баш стигао нешто озбиљније да пуцам, само сам цев одмастио и монтирао прво једну, а сад другу оптику. Пуњење је неуобичајено, са кратком оптиком је било лако, сад ћемо видети...
Изузетно лепо се понаш и овако фабрички подешена, 17Ј, 250m/s, мада ћу ставити мало слабију опругу и полирати окидач (за сада га нисам ни штеловао). На једном дружењу у Аризони, по уобичајено зезнутом ветру, колега Еди са импактом и ја смо били поприлично уједначени на 80m.

To je već samo po sebi sjajan rezultat za početak. Ja je isto definitivno planiram za sledeću pušku, a sad mi je Stefan ubacio crva sa novom 95s. Uh, ljudi, ono je baš zaokružena priča. Bilo bi sjajno da su napravili jednu underlever takvu, 57s :D

Sent from my Pixel 6 Pro using Tapatalk

Ja bih HW95 uzeo tek posle HW50, zato sto je HW95 teza, osetljivija na drzanje I bolje funkcionise na vecoj snazi.

Dok je HW50 laksa i optimizovana za 16J i manje.

Pa sad kome je sta bitnije...

Pozdrav dobri ljudi, treba mi pomoć :) Koja je "visina" hw50 ili hw97k sa optikom? Hoću sutra da odem na sajam i uzmem kofer, ali nemam ovaj info i najverovatnije neću stići da odem do Kamenice da izmerim :) ili kraće, ako je neko uzimao kofer za pušku - koji, a staje puška sa optikom u njega? Da li 25cm dovoljno?

Mozes ti i 25 ali bice tesno,,, i zavisi od postave..kod debljih futrola je bas tesno...kod kofera je veci problem zbog nefleksibilnih ivica i tu na tih 25 samo po dijagonali,....ako stane..
Ovo ti pricam za visoke nosace i velike tubuse 40 50...e sad manje optike i niski nosaci staju bez problema,ali bez.hamstera jednog dana mozda....

Sent from my SM-A336B using Tapatalk

Last edited:
A šta znam, može i veća da smeta ako treba lepo da stane u gepek a ne može :) Onda je stvarno možda torba bolje rešenje od kofera iako bih pre iskreno kofer... Hvala vam na pomoći :)

Imam platnenu torbu koja je na sredini 27-28 cm. U nju knap, ali zaista knap staje fx dreamline sa fx podesivim nosačima i vector minotaur 12-60x60.
Imam i negrini najveći kofer, mislim da je 130x34 ali je zbog ručke na sredini visina 30. Staje bogato puška sa optikom, podesivim hamsterom i buljuk sitnica. Jedini problem je što u škodu superb koja uopšte nije mala staje tako što moram da oborim jedno zadnje sedište pa da ubacim kroz gepek.
Na tvom mestu poneo bih pušku i optiku na sajam, pa na licu mesta odlučio šta najviše odgovara tvojim zahtevima.

Back