Weihrauch springerice

Lep rad i dobri rezultati, mada bih napomenuo da ce ti ravnoglavi JSB Simply uvek vise razbacivati na 25m nego zaobljena dijabola, sto se i vidi po slikama.
Jos malo vezbe da se naviknete jedno na drugo, a mozda i proba jos nekoliko vrsti dijabola, i ta grupacija na 25m ce se jos vise popraviti.

@pitchwayz Bilo mi je bas drago sto sam ti pomogao, a ja sam bas zadovoljan kako je sve ispalo. Moram da priznam da sam iskoristio ja kolegu da nakon sto smo njegovu HW50s sredili da sredimo moju Hw30s. Sto bi se reklo da joj odradimo @BurekUSvemiru tjuning. Sve sam isto uradio kao Burek samo nisam stavljao rendgen foliju. Evo par slicica i od mene . Pozdrav drugari!
f4f671b35418d7251d794b13f8865b72.jpg

75d8e0086dd9f5c6a076d74a6a7af128.jpg

33404253d19a8f11bf46a5e1b14ce965.jpg

ec6e9e595b7b822676f3fbd000a94087.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Lep rad i dobri rezultati, mada bih napomenuo da ce ti ravnoglavi JSB Simply uvek vise razbacivati na 25m nego zaobljena dijabola, sto se i vidi po slikama.
Jos malo vezbe da se naviknete jedno na drugo, a mozda i proba jos nekoliko vrsti dijabola, i ta grupacija na 25m ce se jos vise popraviti.
Hvala kolega. Svestan sam da grupe mogu uze i sa ovim dijabolama, ali polako, naci ce se vremena za vezbu, pa ce se i to popraviti. Za prvo pucanje na 25m ja sam prezadovoljan 😊
Koje bi mi sve dijabole preporucio da isprobam na 25m? Trenutno mam JSB simply, JSB express i HN FTT.

Sto vise, to bolje, u slucaju da ti bas odgovara neka egzotika.

A od popularnih, jedna od ovih 3 mora da joj legne:

H&N FTT , ili baracudu
JSB exact I express
RWS superdome

Ali, posto si je tek rasklapao I stelovao, prvo izrokaj 100 - 200 komada bilo cega, da se puska lepo slegne, pa tek onda radi testove I donosi odluke.

Ali, posto si je tek rasklapao I stelovao, prvo izrokaj 100 - 200 komada bilo cega, da se puska lepo slegne, pa tek onda radi testove I donosi odluke.

Za vikend sam ispucao stotinak simply-a i malo exact express. Nelogicno, ali simply mi se pokazao bolje na 25m.
Danas sam bio u nabavci, pa cemo videti sledeci put kad uhvatim vremena.

20251103_190622_1.jpg

Zna li neko gde mogu da kupim rws superdome, pa da isprobam i njih?

U nekoj radnji....kojoj? Goggle sve zna...;)
Haha i meni je to palo na pamet, cak sam i probao... ali bez uspeha.. 😊

Нисам Гугл, ал' могу да помогнем... 😁
"Супер тане" Нови Сад има RWS, ја сам од њих куповао.
Hvala puno, ta radnja npr ne izlazi na google (priznajem da sam pregledao samo prvu stranu, tj. 10-ak rezultata)..

Danas sam na kratko drzao u ruci HW 50s po prvi put i uspio da ispalim jedno 10 dijabola iz iste.

Naime, stigle su u jednu radnju kod nas u Bosnu HW30, HW35, HW50S i HW99. Ja odmah narucim HW 50S jer sam prodao svoju Dianu 54 Air King trazeci nesto malo slabije i lakse za nositi. Na oglasu ispisano debelim slovima kako je puska kategorije C, izlazne brzine 250m/s i mora se prijaviti u MUP. (sto naravno znam jer sam prijavio i odjavio Dianu). Posta stigla jutros, ja presrecan otisao na imanje da probam pusku. Izrada fenomenalna, puska dosta laksa od Diane, lako se puca iz stava.

Slucajno okrenem pusku sa strane i ugledam slovo F ugravirano u dijamantu na cijevi. Kad mi srce nije stalo. Nazovem prodavnicu u kojoj sam kupio i pitam ih da nisu napravili neku gresku pa mi slucajno poslali pusku jacine 7.5J. Prodavac mi kaze: "Pa gospodine, one imaju mogucnost izlazne brzine oko 250m/s i snage oko 15J ako se u nju stavi jaca opruga". Ima i moj passat mogucnost da bude 300 konja ako ga cipujem pa ga ne bih izbacio tako na oglas.

Dan vec sjeban, zapakujem pusku i nazad u brzu postu da je vratim nakon sto sam cekao Weihrauch da kupim vise od 4 godine.
Ljudi su 'ladno kupili 4 razlicita modela, sve jacine 7.5J i, sto bi rekao nas narod, prodaju muda pod bubrege 😄

Iskreno mislim da nema pametnije stvari nego kupiti D springericu i u nju staviti jacu oprugu ili jos bolje jaci Tbt kit. Ne znam sto te je razocarala puska kao puska jer je 7,5J i vrlo lako sam je mozes pojacati. Mogao si samo za 20-30€ uzeti jacu oprugu. A pritom nema logike da ti salju pusku C kategorije postom. Barem kod nas je to zabranjeno.

Uzmi ponovo, neces se razocarati

Inace HW50s i HW99 su ista puska.

Hw50s je po mnogima najbolji odnos cena-kvalitet i balans-tezina.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nema kod nas toliko entuzijasta kod kojih mozes kupiti kvalitetnu oprugu da ja znam, a ne smiju da se uvoze bilo kakvi dijelovi za oruzje, pa i vazdusno (osim ako imas dozvolu za uvoz oruzja). Cak ni na sajtu gdje svi kupuju i prodaju stvari nema nego 2-3 prodavca opruga sumnjivog kvaliteta i porijekla.

Sto se tice TbT kita, slao sam im mejl da vidim kako naslovljavaju pakete i da li je moguce da kao naziv stave samo opruga i nista vise. Htio sam da ubacim kit od 16J u Dianu. Proslo je vise od 3 mjeseca i nikad mi nisu odgovorili.

Upravu si, 50 i 99 je isti model. Umjesto HW99 zamisli da sam napisao HW95 😃

Puska kao puska je odlicna, ali meni nije trebala jos jedna jacine 7.5J. Upravo zato sto mi se dopala izrada i tezina nisam htio da stavim u nju neku smece oprugu koja ce da zvoni, a puska je kostala skoro 500 evra.

Users who are viewing this thread

Back