Weihrauch springerice

Kolega, komentari iznad se odnose na standardne puške koje su solidne težine i rutinski se mogu balansirati i dodatno otežati po želji, ne toliko na serijske ili slične njima (rekreativne). U streljštvu mnogi pucaju na gornjoj granici dozvoljene težine i većina bi rado išla preko nje kad bi se smelo. Za gađanje sa naslona možda manje bitni detalji.

goxy said:
Ja sam se uverio da kada je izbalansirana puška da tih 5kg se ni ne oseti,a takva puška manje šeta po meti baš zbog težine.
Tako je. Nije toliko bitna tezina koliko njen raspored. Meni licno vise odgovara teza puska. I 335 bi otezao kad bi to bilo dozvoljeno. Na primer FWB 300S je teska 4.9kg i lezi ekstra, jeste malo kicma trans ali vezbom se navikne.

VasilijeDedeic said:
Kolege treba mi mala pomoc tj. vase sugestije zvao sam Peloponez i rekli su mi da imaju na stanju hw 80 i hw97kt i hw97 black line. Sve su u varijanti fabrickoj 7,5j. Sada ja bih najradije uzeo kt posto je u drvetu. Ali cena je zato dosta vise. A 80 i 97 black line su tu negde sa cenom. Plus navodno im od ponedeljka stizu opruge od 16j pa bih uzeo i tu oprugu da imam. E sada se lomim zato sto mi je 80 malo lepsa zato sto je u drvetu. Ali bih isto tako voleo da imam neku sa fiksnom cevi. A da kupim obe stvarno je puno :roll:

Da sam na tvom mestu ja bih uzeo hw80, mislim da puška vredi te pare i naravno jaču oprugu nek' se nađe... ;)

9ca2a3c9627560ecf8f23379b9f4687f.jpg

Jedna sa skupa u nedelju. Potvrdjen je i HW77 4.5mm u 7.5J

Sent from my iPhone using Tapatalk

Da odgovorim kolegi Enzo u ovoj temi. Razlika izmedju HW97 i HW77 je to sto 97ica ima napred standardno kracu cev, teg(lici na prigusivac, ali nije), nema mehanicke nisane, i kundak je u standardnoj formi malo lepse odradjen. Dok sa 77icom imas izbor standardne ili krace cevi. Ja licno sam iz tog razloga porucio i 77icu zbog mehanickih nisana, a i da imam 4.5mm i u 7.5j koju kasnije mogu da tjuniram. Koju god da uzmes neces zazaliti.

Glock17 said:
4,5mm pravi kalibar, a u 7,5J ima da bude precizna k'o laser.
Pa to je i poenta Em sto ce biti precizna em sto ce biti milina za pucanje A i mehanicki nisani...

Hvala Steff, ja sam i gledao 77 zbog mehanickih nisana. Ali mi je zanimljivo da ono sto sam vidio sa natjecanja je bila samo 97ica.

Ako bi uzimao, planirao sam u 5.5mm i 20J

Pa koristi se u takmicenjima jer oni prvenstveno u 99% slucajeva koriste optiku, odgovara im kraca cev zbog balansa itd.. Koju god snagu da uzmes, posle mozes da narucis dodatne opruge pa da modifikujes kako ti hoces. Tako cu ja sa mojom HW77, prvo krenem sa 7.5j, pa posle mogu i 16ili20j

Rekoh ja još onomad da je ovo vrhunska fotka.
Iskreno, prvo sam pomislio da je iz nekog kataloga, a kad sam shvatio da je lično tvoja, baš si me oduševio, zaista prelepo. 👏🤗

Glock17 said:
Rekoh ja još onomad da je ovo vrhunska fotka.
Iskreno, prvo sam pomislio da je iz nekog kataloga, a kad sam shvatio da je lično tvoja, baš si me oduševio, zaista prelepo.
Hvala ti kolega na lepim recima! Bice prilike samo da nadjem neki lep ugao ili lokaciju pa i sa Nikonom mojim da napravim neke jos lepse kataloske fotke kad vec ovi proizvodjaci nece

:) Mnogo lepa puska,zao mi je sto nisam stigao da je probam na druzenju...Sledeci put sigurno
Svaka cast na istancanom ukusu za kompoziciju fotografije

Users who are viewing this thread

Back