Weihrauch springerice

Jel moze neko meni 35icu da kupi za rodjendan, necu da se naljutim ako ne bude bila u orahu? Glock dobija kometu 220, a ja skromno zelim 35icu...

MilošDamljanović said:
Upravo zvao Peloponez i misterija razrešena. :D Bila je njihova greška prilikom kucanja maila, nije W model već E. Noćas sam ceo internet prevrnuo i nigde nema Weihraucha HW35W. :lol:

HW35E po meni baš lepa springerica: 👍

https://youtu.be/cwS7NVhxZzM
https://youtu.be/5KNKchWMdug

Evo info iz prve ruke:
Weihrauch oružije i sve vezano za Weihrauch, a to je prateća oprema i delovi, sigurno stiže u julu. 🤗

Edit:
Da, koga zanima i FX stiže u julu. :cool:
Biće to jedan dug i vreo jul... :D

Skoro prođe i jul, a Weihrauch još ne stiže. Ima li nekih novih informacija o terminu dolaska istih u Srbiju? Više me sramota da zovem Peloponez. :roll: :D

Pozdrav Milose, zvao ja pre neki dan… Kazu da treba da krene posiljka sledece nedelje, da svabe pomeraju termine… Trebalo bi da bude u NS u radnji za 20tak dana…

I prošle godine je stiglo u augustu, tačnije 25-26. augusta, taman posle lernje vrućine, da se može lepo i na miru uživati... ☝😊

Glok, jel si voljan da primis moju Cometu 220 u goste na testiranje i detaljno uporedis sa tvojim W. puskama na 15-20m? Mrtav sam ozbiljan... Ako hoces poslacu ti pusku nekom sluzbom i ti lepo jedan dan odvoji i obraduj nas ovde sa detaljnim uporednim testom i grupama?

A ima i ona "u oktobru biće u novembru, u novembru biće u decembru..."
Lepo vas vozaju ovi iz Peloponeza.

Послато са POCO F2 Pro помоћу Тапатока

Nisu to kometine "hladnokovane cevi" pa da se štancaju u milionima primeraka, treba ipak malo vremena da se tehnologija i visok kvalitet ispoštuju...
Strpite se malo, biće i to vrlo uskoro, vredi ćekati.

Da, da tamo Nemci glođu zubima parče metala, ručno kuju i obrađuju.
I ti izgleda u svakom postu vidiš neke hladnokovane cevi, neke Komete koje niko nije pomenuo.
Pritom ne bih je čekao toliko da je zlatna, a po cenama u Peloponezu tek.

Rax032 said:
Da, da tamo Nemci glođu zubima parče metala, ručno kuju i obrađuju.
I ti izgleda u svakom postu vidiš neke hladnokovane cevi, neke Komete koje niko nije pomenuo.
Pritom ne bih je čekao toliko da je zlatna, a po cenama u Peloponezu tek.

Niko nikoga na ništa ne primorava, posebno ne na čekanje, sve je na dobrovoljnoj bazi...

Users who are viewing this thread

Back