Weihrauch springerice

Glock17 said:
Opet neka mudrica briše moje postove?
Zanima me ko?
Ako Mane može da piše i provocira i to ostane neobrisano, zašto ne dozvolite da mu se odgovori?
Ili brate mili Joco obriši i njegove postove čisto zarad mira i balansa u kući!?
Hvala..
Ja tebe nisam ni pomenuo,(nego ti mene) pomenuo sam modele pušaka i moje iskustvo sa tim problemom oko cevi!

Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka

Mane kouč said:
Sa 335 nema takvih problema ni posle 40 godina. Desi se na ponekoj Zastavici i to uglavnom novije proizvodnje, ostalo sve top.

Baš ni ni jedna za 40 ljeta gospodnjih??? :shock: :D

Moja je ispalila od 1976 do sada par stotina hiljada dijabola (minimum) i ne mrda. U streljani imamo nekoliko 335 sve izradjene posteno i ni jedna nije mrdnula sto se brave tice.
I ovo sto HW koristi je dobro resenje, samo se trenutno zeznuli. Nadam se da nisu ko Toyota, sjebali celu seriju... 😓

Proka said:
Glock17 said:
Joca said:
Zašto je neozbiljno? Šta bi video na slici? Chaba je lepo opisao problem i sve je jasno. Videćemo kako će reagovati uvoznik.

A zašto bi se bilo kome verovalo na reč?
Jer samo zbog toga što se frlja terminima i upotrebljava strane reči i izraze?
Ajde bre bata @Glock pa nije dotle doslo. Desava se u serijskoj proizvodnji sve. Fabrika ce priznati ako nesto ne valja i opravice pusku ili dati coveku drugu. Nece im se valjda dva puta isto desiti.

Ma sve to stoji, nego mene očigledno kolega Chaba ignorira, a mene samo zanima da li je On obavestio uvoznika!? Samo neka kaže "DA" ili "NE" i naravno zanima me zašto to nije uslikao i objavio pošto kaže da se anomalija vidi golim okom!?!?
Eto, samo toliko...

Kod mene ni jedna nije došla sa takvim problemom, sem redovnog servisa, a do sad ih je prošlo poprilično. A ni ove klubske nemaju problem tog tipa. Možda se desio loš primerak kod hw da je stigao, ali svakako generalno pošto su statistički u odnosu na 335 u Srbiji zanemarljive, ne može se ni dati adekvatan sud. Možda za 10 godina kad im se poveća broj i prođe vreme ćemo moći da damo pravi sud o kvalitetu, za sad je još rano, sve su to relativno nove puške još, sa malo ispaljenih dijabola, ali svakako su bolje od turskih, španskih i kineskih u klasi.

Proka said:
Moja je ispalila od 1976 do sada par stotina hiljada dijabola (minimum) i ne mrda. U streljani imamo nekoliko 335 sve izradjene posteno i ni jedna nije mrdnula sto se brave tice.
I ovo sto HW koristi je dobro resenje, samo se trenutno zeznuli. Nadam se da nisu ko Toyota, sjebali celu seriju... 😓
Mane kouč said:
Kod mene ni jedna nije došla sa takvim problemom, sem redovnog servisa, a do sad ih je prošlo poprilično. A ni ove klubske nemaju problem tog tipa. Možda se desio loš primerak kod hw da je stigao, ali svakako generalno pošto su statistički u odnosu na 335 u Srbiji zanemarljive, ne može se ni dati adekvatan sud. Možda za 10 godina kad im se poveća broj i prođe vreme ćemo moći da damo pravi sud o kvalitetu, za sad je još rano, sve su to relativno nove puške još, sa malo ispaljenih dijabola, ali svakako su bolje od turskih, španskih i kineskih u klasi.

I jopet svi da verujemo na reč? Ajde verujem i ja... :D

Uf.. Poslednje što bih poželeo, je animozitet bilo koji..
bata @Glok17, posavetovao si me za model koji mi se zaista dopada, ozbiljno hvala. Ne ignorišem te, samo sporije kucam
, jer usput radim.Raspakovao, u trenutnim uslovima zaista ne mogu uslikati da bi se videlo opisano odstupanje:
1.jpg
IMG_20210930_211325.jpg
Obavestio sam uvoznika. Sutra vraćam. Žao mi je ako sam bilo koga na bilo koji način možda uvredio.

Glock17 said:
I jopet svi da verujemo na reč? Ajde verujem i ja... :D
Nego sta nego da verujemo, svoji smo valjda.
Opste je poznato da se 335 koristi decenijama u streljastvu kod nas, klubske puske su ispalile svaka po šleper olova. I i dalje rade. To je cinjenica.
Kao sto je cinjenica da je u ovom slucaju neko iz HW zadremao. Samo se nadam da nije nacisto zaspao. Desava se, ispravice, idemo dalje za iste pare... 😉

Edit: evo, vidi se da je tabla malo ukrivo, nista strasno, srediće to čike iz HW.

Glock17 said:
Zanima me ko?
Ja sam mudrica koja je obrisala tvoj post i obrisaću ponovo ako tako nastaviš. Zaista ne znam tvoje motive za ovakvo svakodnevno flejmovanje po forumu, ali ima leka i za to, mada se svojski trudim. Tvoje postove i komentare često prijavljuju drugi članovi, pa je to razlog više.

chaba said:
bata @Glok17, posavetovao si me za model koji mi se zaista dopada, ozbiljno hvala. Ne ignorišem te, samo sporije kucam
, jer usput radim.Raspakovao, u trenutnim uslovima zaista ne mogu uslikati da bi se videlo opisano odstupanje:
1.jpg
IMG_20210930_211325.jpg
Obavestio sam uvoznika. Sutra vraćam. Žao mi je ako sam bilo koga na bilo koji način možda uvredio.

Ti si kolega dobio stari tip kundaka na svojoj hw35-ci, ako si je sad pre neki dan kupio trebao si dobiti sa drugačijim kundakom, novijim i restilizovanim.
Ovakav je trenutno aktuelan i na "S" i na "E" varijanti:

Screenshot_20210930-213937_Samsung Internet.jpg

Joca said:
Glock17 said:
Zanima me ko?
Ja sam mudrica koja je obrisala tvoj post i obrisaću ponovo ako tako nastaviš. Zaista ne znam tvoje motive za ovakvo svakodnevno flejmovanje po forumu, ali ima leka i za to, mada se svojski trudim. Tvoje postove i komentare često prijavljuju drugi članovi, pa je to razlog više.

Nema ti tu šta da se trudiš, niko ovde nije dete i nije naivan, a najmanje je naivan taj čije postove ostavljaš neobrisane, al dobro vreme će pokazati.
Ovde je samo sukob interesa u pitanju, gospodin dotični je želeo od ovog foruma napraviti svoj privatni biznis pa mu očigledno smetaju članovi poput mene, čiste entuzijaste kojima ovaj sport nije izvor prihoda već čista ljubav, za razliku od nekih koji love u mutnom verovatno me takvi i prijavljuju.

Ostavi se ti brige oko moderacije foruma. Ima ko o tome brine. A ko prijavljuje tvoje postove ne znaš, pa onda nemoj ni insinuirati. Dalje, ako imaš bilo šta sa "dotičnim gospodinom", reši to direktno sa njim, a ne na stranicama ovog foruma. Ovde završavamo po ovom pitanju i nastavljamo isključivo o puški koja je predmet ove diskusije,

Proka said:
Znaci i tu su ga zeznuli? :shock:

Pa neka kaže kad je, gde je i od koga je kupio?
I meni je ovo sad sve izuzetno zanimljivo, jer mnogo više znam nego što on misli!
Ne vidim zašto je sad to problem?

Čekaj, čovek je napisao da stvar,, prepušta uvozniku", a uvoznik za Weihrauch je....?!? Sad sam zbunjen, jer verujem da je kupljena od uvoznika :D

goxy said:
Čekaj, čovek je napisao da stvar,, prepušta uvozniku", a uvoznik za Weihrauch je....?!? Sad sam zbunjen, jer verujem da je kupljena od uvoznika :D

'Ajd što si ti... Al' što sam i ja... :D

Glock17 said:
chaba said:
1.jpg
IMG_20210930_211325.jpg

Ti si kolega dobio stari tip kundaka na svojoj hw35-ci, ako si je sad pre neki dan kupio trebao si dobiti sa drugačijim kundakom, novijim i restilizovanim.
Ovakav je trenutno aktuelan i na "S" i na "E" varijanti:

Screenshot_20210930-213937_Samsung Internet.jpg

Kupljen danas, zaista ljubazni trgovac kaže da je možda ostao jedan primerak, taj kupih...
Imao sam prilike uporediti sa hw50, ovaj (35) zaista bolje "leži"..
Za novi kundak nisam znao
Pomislih da se podrazumeva da pričamo o trgovini u Novom Sadu - Peloponez

Proka said:
Mislis da mu uvalili stari model? Nesto zaostalo od prosle ture?

Iskreno @Proko, meni je taj kondak lepši, ne samo zbog toga što i ja imam takav, nego zbog toga što je to onaj pravi izvorni kakve su imale sve HW35-ice, po meni ovak novi restilizovani sa tim gravurama narušava klasiku kakvu je posedovala izvorna HW35, al dobro ukusi su različiti.

Users who are viewing this thread

Back