Weihrauch springerice

@Chaba sve što si napisao je legitimno i ispravno. Za fotodokumentacijom nema potrebe. Ako polazimo od toga da se ne veruje na reč onda većina sadržaja gubi smisao na ovom forumu. Naravno da se i fotografijom može neko dovesti u zabludu...
@Glock priznaj da te masno filuje Weihrauch kada ih ovako ostrašćeno zastupaš. Ja verujem da se i premium proizvođačima znaju potkrasti greške. A što se tiče prijava širok je spektar članova. I stvarno sve nesuglasice rešavajte privatno, jer je ovo besmisleno na ovom mestu i zatrpava se forum nepotrebno takvim sadržajem.

Bata @Glock nemoj zameriti, znam kako je kad covek voli nesto pa ponekad prorade emocije kardio.
Al stvarno, neke stvari si napisao kao da resavas reklamaciju (i ja ponekad resavam pa znam kako to ide :D )
@chaba molim te javi sta je bilo. Verujem da ce uvoznik brzo resiti. Ipak je HW firma na glasu, ne rade sa bilo kime.

Ma ne zameram ja nikome ništa, previše sam slobodnog i otvorenog uma da bi bilo kome šta zamerao. :D
Ali, u svakom slučaju ako mu uvoznik ne reši, reši ću mu ja obećavam... :D

goxy said:
@Glock priznaj da te masno filuje Weihrauch kada ih ovako ostrašćeno zastupaš. Ja verujem da se i premium proizvođačima znaju potkrasti greške. A što se tiče prijava širok je spektar članova. I stvarno sve nesuglasice rešavajte privatno, jer je ovo besmisleno na ovom mestu i zatrpava se forum nepotrebno takvim sadržajem.

Pa dobro, banujte me ako sam ja ovde jedini problem, ko da je to teško rešiti!?

Necu da kazem da nije tacno, sto rece Proka desava se. Bitno je da se rijesi kako treba.
Sto se tice probe, ona na mehaniku vjerovatno radi kako treba. Sretno.

Samo i ja da kazem nesto iz licnog i proverenog iskustva. Cak i takva puska moze da bude identicno precizna kao neki dobar primerak. I ovde se ogradjujem i kazem da bih svakako reklamirao...

Licno moja 220ica ima isti problem i kada prebacim sa Fusion-a optiku sa sve magnum nosacem i stavim na 220, grupe idu dole za 15-20cm. Golim okom se jasno vidi da cev nije prava u odnosu na cilindar. Kada se koriste mehanicki nisani nema problema, ali kada se stavi optika koja se kaci ipak u ravni cilindra, onda nekome mogu da fale klikovi.

Plašeći se eventualnih budućih komplikacija i cimanja, blago poljuljanog poverenja u brend, puška vraćena -storno.
Naglašavam da su momci iz Peloponeza NS maksimalno predusretljivi.

S nadom da se daljnja diskusija odvija između zadovoljnih vlasnika Weihrauchovih spravica:
Svako dobro

Tako je kolega, baš bez veze. Kao što sam i naveo, današnji dan me skupo koštalo da bih rešavao tehničke probleme vezane za ovaj hobi, ne bih reprizu.

Druga strana priče je:

"Pa neka kaže kad je, gde je i od koga je kupio?
I meni je ovo sad sve izuzetno zanimljivo, jer mnogo više znam nego što on misli!"

"Ali, u svakom slučaju ako mu uvoznik ne reši, reši ću mu ja obećavam... :D "

Ne poznajem čoveka, niti me interesuje šta je to što on "mnogo više zna nego što ja mislim"(?), kao ni u kakvoj je sprezi sa dotičnom prodavnicom. Verovatno sam shvatio isuviše lično, ali neću razmišljati, a kamo li baviti se pretnjama, pa sam čitavu priču kratko spojio na ovaj način.
Dalju raspravu ne bih širio, nepotrebno je.
Svako dobro

Ja tek sad vidim da je kolega @Chaba moju poruku shvatio kao pretnju i zbog toga se evo javno izvinjavam, zaista mi je žao što je tako ispalo, a samo sam mislio da ako mu uvozik ne reši problem oko puške, da potegnem svoje veze i autoriter i da mu to s uvoznikom završim. Očigledno je došlo do nesporazuma, žao mi je zbog toga, izvinjavam se još jednom i svako dobro.

Drage kolege hteo bi sa vama da podelim fotke novih prinova u mojoj kolekciji. Licno sam prezadovoljan Weihrauch springericama i pistoljima.

HW77K 4.5mm 16j
HW40 4.5mm
1c492a039cac0ddcc5e77ca54e6a9796.jpg

e5c84e66d098ef6a6fa06dc630f0c0b6.jpg

8cfa9bf916c81d6dfcda509dbdc33476.jpg

0ba87379c5e201b14267a6cb7882bc02.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

I ovim postom bi podelio ostale moje HW i sve na skupu Radujem se de vidim sto vise kolega da deli svoje Hw i njihove rezultate
2e950fbdb6e77b4422587213c6e33529.jpg

52296d919baff9cea76c650f7425c256.jpg

bbde7250e9aa941535b9a598740da267.jpg

7b4f0990c4992bf639730a27309adb69.jpg

0945342438034809ea72d1a8c5570c64.jpg

f68cbc94b059e42292ead224f2ec3ded.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Da malo olakšam kolegama, sadašnjim i budućim vlasnicima Weihrauch springerica.

Weihrauch đon za springerice prečnika 30mm koriste:
HW35/35E/80/90

Weihrauch đon za springerice prečnika 25mm koriste:
HW30/50/55/77/97

P.S.: Dok je sa oprugama mali drugačija priča.

20211026_155007.jpg

Mala dopuna @Glock. Što se tiče HW97K, đon od 25mm koriste puške do serijskog broja 1446649, a iza tog serijskog broja koriste đon od 26mm.

Pozdravljam!

S obzirom da sam pre dva meseca podelio svoja iskustva sa brendom:

https://airguns-srbija.com/forum/viewtopic.php?f=1&t=1174&start=340

podelio bih i epilog. Ista scenografija, klapa 002:
hw35 kof.jpg

Ovaj primerak -barem za moje potrebe- nema merljiv pad cevi, a udaljen od njegovog problematičnog predhodnika sa dva razlike u serijskom broju. Predpostavljam, da se Jürgen iz QC-a vratio sa cigarpauze...

HW35 ostaje u porodici - ziher.
Prijatni predstojeći praznici, svakom po nov stojadin i svako dobro!

Drago mi je da je sve ispalo kako treba na kraju. Puška je kvalitetna i prelepa.

chaba said:
Pozdravljam!

S obzirom da sam pre dva meseca podelio svoja iskustva sa brendom:

https://airguns-srbija.com/forum/viewtopic.php?f=1&t=1174&start=340

podelio bih i epilog. Ista scenografija, klapa 002:

Ovaj primerak -barem za moje potrebe- nema merljiv pad cevi, a udaljen od njegovog problematičnog predhodnika sa dva razlike u serijskom broju. Predpostavljam, da se Jürgen iz QC-a vratio sa cigarpauze...

HW35 ostaje u porodici - ziher.
Prijatni predstojeći praznici, svakom po nov stojadin i svako dobro!

Gledo sam inkriminišući vraćeni primerak hw35 i zaista se odokativno vidi da ima pad cevi u odnosu na cilindar tačno 0,9% .
Bogami kolega bili ste u pravu! 👍
Drago mi je da se sve pozitivno rešilo i nadam se da ste sad zadovoljni!? 🤗

Users who are viewing this thread

Back