Ako ne zamerate, ja bih se pridodao ovde i da malo osvežim temu. Moram da istaknem da sam definitivno poludeo. Sve je moglo lepo da se završi sa jednom Dijanom i puckaš kad ti dodje, opušteno, bez opterećenja. A ne ovako.

Jok...neće djavo da ore i kopa, samo sedi i smišlja šta da ti napravi...I dodje mi glave...i novčanika...ali šalu na stranu, da predjemo na zezanje. Dakle, merk`o sam je, i merk`o, i merk`o i prelomio,seo u auto, pravac NS(p.s. ne bi ja baš tako prelomio, nego sam pre neki dan prodao bicikl za dobru cifru

). U Petrovaradinu mi dečko opr`o šajbu, sreća da sam ga pustio, pa mi pokaz`o kuda za Peloponez. Uš`o, prob`o, rek`o: Daj sinovče čiki, naručio odma rezervnu oprugu, pa kad stigne. Obišo pokojnu majkicu moju na Uspenskom groblju, i ajd nazad u veliki prljavi grad. E nek mi je na zdravlje
Džaba mi ovi izmenljivi nišani, dobio sam puškom, mnogo sam ćorav
Morao sam da stavim optiku
Dakle, g dja nemica
Ondak zna se, ne može to da sačeka po danu nego ajd odma na tavan..
20m standardno ono moje..
Boga mi, borio sam se sa okidačem svojski, iznenadjivao me je ozbiljno, a i trzaj je prilično fin. Kad dodam težinu sa optikom, to mi je najteža puška do sada, ali mi se čini da ću je bolje kontrolisati baš zbog te težine.

Ponestalo mi dijabola, JSB exact heavy. Sutra je Srpče opet vidjen u zajedničkim prostorijama, a od nedelje odoh na plac,čim završim posao, kažu biće lepog vremena...
Što neko reče ovde na forumu, imam vrli dojam, da ću ozbiljno zapostaviti ostale devojke zarad ove gospodje...