Weihrauch springerice

Samo cu ovo ostaviti ovde i necu vise da gusim....

743d1054bbb52bee73e7b21834bcfb57.jpg

bice posebna tema, dok me primi u drustvo kompletno. Ipak su nemice hladne i ne prastaju greske bas tako lako

Sent from my SM-A405FN using Tapatalk

Kolega kad se uvezbas iste ovakve grupe ce ti biti i na 50m. Meni sa mojima jesu i to bez nekog znatnog trudna. Samo nemoj da je cvrsto drzis i puska ce odraditi svoje

Sent from my iPhone using Tapatalk

SteffAirguns said:
Kolega kad se uvezbas iste ovakve grupe ce ti biti i na 50m. Meni sa mojima jesu i to bez nekog znatnog trudna. Samo nemoj da je cvrsto drzis i puska ce odraditi svoje

Hvala na savetu. Gledao sam tvoju kolekciju jedno zilion puta....sta reći, osim: savršeno...

SrpcheTheGreat said:
SteffAirguns said:

Hvala na savetu. Gledao sam tvoju kolekciju jedno zilion puta....sta reći, osim: savršeno...
Hvala kolega Tako sam i ja gledao od kolege Glock17 i eto me sada Prodaj ostalo iz kolekcije i uzmi uz 80icu jedan "underlever" i ne treba ti nista vise Tako sam ja uradio Malo je falilo da uzmem isto 80k umesto 50S, ali s obzirom da sam u isto vreme uzimao 97icu ova mi je taman bila manja i laksa s obzirom da sam hteo da imam i prelamacu

Ali da im damo fore, nije fer. Ja pucam sa mojom Zastavom bez optike :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .

:) Vežba,vežba...bitno da se mi nađemo,družimo...a za pucanje,kako kaže poslovica:"Kom obojci,kom opanci"...

zare said:
Ali da im damo fore, nije fer. Ja pucam sa mojom Zastavom bez optike :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .

Ja sam mislio da im damo jedno tri x-a, dok ubijemo po rakijicu, pa da se priključimo...
(al sam poč'o da se ku.čim, lele sramota :eek: :shock: :( ) :D

SrpcheTheGreat said:
Samo cu ovo ostaviti ovde i necu vise da gusim....

743d1054bbb52bee73e7b21834bcfb57.jpg

bice posebna tema, dok me primi u drustvo kompletno. Ipak su nemice hladne i ne prastaju greske bas tako lako

Sent from my SM-A405FN using Tapatalk

Dosta "konzistentna" grupa pogodaka. 🤗 :D

Dok se ne otvore sutra prodavnice, pitanje ... ima li u Srbiji Weihrauch springerica da se kupe (nove) ? Kako vreme prolazi, a kao sto znate zainteresovan sam za kupovinu jos jednog kvalitetnog komada, cini mi se da ovaj brend da bude moj sledeci izbor :). Moze da dodje u obzir i dobra polovna, ako neko mozda prodaje ...

Users who are viewing this thread

Back