Wildcat Mk2 .25 X black pepper

sash

Well-known member
Kolege, drugari, moja velika želja da posedujem Wildcat je dobila happyend, evo je, moja lepotica, samo za vase oči :D

https://youtu.be/FEWmcKf_ryg

Neka ova ljubav bude večna i srećna :D
Vidim da je raspustenica promenila prezime :D
U bolje ruke nije mogla da dodje.

Uh... neka je sa srećom i da ispucaš tonu olova. A mi ostali sada imamo domaći zadatak da nabavimo nešto slično :D :D

Drugari, hvala vam svima na lepim željama!
Mačka je konačno tu, bilo je dosta dumanja sta izabrati, ali eto ljubav je opet pobedila :D

BRAVO & ZIVELI
Jako mi je drago da si konacno ispunio svoju zelju, zelim ti da pobijes sve mete u krugu od 150m, da se zene bacaju pred tebe kad te vide sa puskom, da te obrisu iz vojne evidencije i da budes oslobodjen tv pretplate...

Čestitam kolega! U zdralvju i veselju da pucaš, pa kad ti dosadi, da nabaviš još moćniju pucaljku, a ja ti želim da ovu ne moraš da prodaš. I nadam se da ćeš nas udostojiti slika i informacija sa terena.

Čestitam od srca, jesi čekao ali i dočekao! Sa uživanjem da je koristiš i samo desetke da pogađaš!!!

kircan said:
BRAVO & ZIVELI
Jako mi je drago da si konacno ispunio svoju zelju, zelim ti da pobijes sve mete u krugu od 150m, da se zene bacaju pred tebe kad te vide sa puskom, da te obrisu iz vojne evidencije i da budes oslobodjen tv pretplate...

:lol: :lol: :lol:

Iz tvojih usta u Bozije usi ! :D

Skorpio , dugo se cekalo na pucaljku, ali sudbina je donela kao prolecni poklon :D

goxy said:
Neka ova ljubav bude večna i srećna :D
Vidim da je raspustenica promenila prezime :D
U bolje ruke nije mogla da dodje.

Hvala Goxy na lepim zeljama, da prezime sam joj promenio , a u ruke je dosla koje su je tako duugo ,dugo cekale :D

@Joco , zelim i ostalima ispunjenje zelja za kupovinom novih igracaka, strpljen-spasen ;)

@Longrifle , Rajko , hvala i tebi na lepim zeljama, trudicu se da napunim bure sa olovom :cool:

@NemanjaGt , ehh, mislis da je meni bilo lako da se krijem sve ove dane, ali eto htedoh nesto ,ali nije mi iz nekih razloga uspelo , pa sam morao na 'prozivku' tek da se oglasim, pohvalim i podelim svoju srecu sa VAMA :!:

Ledeni said:
Čestitam kolega! U zdralvju i veselju da pucaš, pa kad ti dosadi, da nabaviš još moćniju pucaljku, a ja ti želim da ovu ne moraš da prodaš. I nadam se da ćeš nas udostojiti slika i informacija sa terena.
Hvala i tebi kolega na lepim zeljama , sve ponekada u zivotu dosadi , ko zna ,cudni su putevi Gospodnji.... ovo je ispunjenje mog PCP sna , doduse bio bih zadovoljan i u plasticnoj varijanti, ovo je bila sudbina :D
Za izvestaje sa terena , bice , kao i sa Maxom sto je bilo samo se nadam mnooogo vise pucanja!

@Jeftara , kolega hvala najlepse i tebi, vreme tek predstoji za rokanje, jos smo kod lakog petinga :cool: :lol:

@SandroNS , hvala drug , jesam se nacekao, skoro godina bez pucanja....nije to lako :roll:

@Wooyadeene .... hvala i tebi , kao i uvek od tebe covek moze da dobije dobar savet zlata(Wildcata) vredan ;)

@Pani , brat..... na kraju hvala i tebi na svemu , moje srce je puno , pored Voje koji mozda i najvise razume koliko sam zeleo bas Wildcat i koliko sam srecan sada , ti si to jednom kratko i jasno opisao , kada vidim Wildcat , oci mi se pretvore u sarme :lol: Cuvacu pusku , maziti i paziti ;)

Drugari moji , u ovom hobi/PCP segmentu zivota , ja trenutno ne mogu biti srecniji , odricanja su bila potrebna da bi se ovo i ostvarilo , mnogo strpljenja i nepokolebljivosti u zadatom cilju.
Izbor kupiti Wildcat sa laminatnim kundakom umesto jeftinijeg plasticnog ce me kostati pucanja neko vreme jer novac predvidjen za bocu+fil je utrosen na razliku u ceni :mrgreen:
Svejedno , nije mi ni malo zao , to je jos jedna zrtva koju podnosim za moju novu zenu, ljubavnicu , lepoticu, raspustenicu, toliko zeljenu! :D
Da , KONACNO Wildcat je tu posle vise godina balavljenja za istim.

SRECA ; SRECA ; RADOST !!!
ZIVELI!

Neka je sa srecom kolega da te sluzi kako dolikije verujem da je dosla u prave ruke. Vidim da sreci nema kraja za opremu se ne brini car je u tome i da se nesto malo i saceka. Kad sam kupio pusku nosao sam je po kuci kao dete igracku preko mesec dana dok nije stigla optika. Jos draze mi je sto na ovom forumu ima vedrih,radosnih saosecajnih ljudi koji su tu prisutni da podrze tudju srecu, koji se raduju tudjoj sreci. A ne da mrace. Jos jednom neka je sa srecom!!!

:lol: Ma laminat ti se već isplatio.Presijavanje na prirodnoj svetlosti mi potera bale na usta.To se mora videti ne da se opisati.
I još jednom u bolje ruke nije mogla pasti ;)

Hvala puno @Iks !
Da , zaista sam presrecan sto je najzad u mojim rukama i znam kako je bez boce , isto je bilo i sa Maxom :lol:
Zaista , na ovom forumu ima ljudi koji su to u pravom smislu reci i zato sam jos srecniji sto svoju radost mogu da podelim sa njima, odnosno VAMA , kolege , drugari , braco draga :cool:

Goxy , hvala tebi jos jednom na podrsci , iskreno se nadam da je u pravim rukama, staracu se da to i opravdam ;)

A za laminat ...... sto jes'-jes' , to je druga dimenzija :cool:

20190406_135128_crop_1027x603.jpg

Users who are viewing this thread

Back