kircan said:
BRAVO & ZIVELI
Jako mi je drago da si konacno ispunio svoju zelju, zelim ti da pobijes sve mete u krugu od 150m, da se zene bacaju pred tebe kad te vide sa puskom, da te obrisu iz vojne evidencije i da budes oslobodjen tv pretplate...
:lol: :lol: :lol:
Iz tvojih usta u Bozije usi !
Skorpio , dugo se cekalo na pucaljku, ali sudbina je donela kao prolecni poklon
goxy said:
Neka ova ljubav bude večna i srećna

Vidim da je raspustenica promenila prezime

U bolje ruke nije mogla da dodje.
Hvala Goxy na lepim zeljama, da prezime sam joj promenio , a u ruke je dosla koje su je tako duugo ,dugo cekale
@Joco , zelim i ostalima ispunjenje zelja za kupovinom novih igracaka, strpljen-spasen
@Longrifle , Rajko , hvala i tebi na lepim zeljama, trudicu se da napunim bure sa olovom
@NemanjaGt , ehh, mislis da je meni bilo lako da se krijem sve ove dane, ali eto htedoh nesto ,ali nije mi iz nekih razloga uspelo , pa sam morao na 'prozivku' tek da se oglasim, pohvalim i podelim svoju srecu sa VAMA :!:
Ledeni said:
Čestitam kolega! U zdralvju i veselju da pucaš, pa kad ti dosadi, da nabaviš još moćniju pucaljku, a ja ti želim da ovu ne moraš da prodaš. I nadam se da ćeš nas udostojiti slika i informacija sa terena.
Hvala i tebi kolega na lepim zeljama , sve ponekada u zivotu dosadi , ko zna ,cudni su putevi Gospodnji.... ovo je ispunjenje mog PCP sna , doduse bio bih zadovoljan i u plasticnoj varijanti, ovo je bila sudbina
Za izvestaje sa terena , bice , kao i sa Maxom sto je bilo samo se nadam mnooogo vise pucanja!
@Jeftara , kolega hvala najlepse i tebi, vreme tek predstoji za rokanje, jos smo kod lakog petinga

:lol:
@SandroNS , hvala drug , jesam se nacekao, skoro godina bez pucanja....nije to lako :roll:
@Wooyadeene .... hvala i tebi , kao i uvek od tebe covek moze da dobije dobar savet zlata(Wildcata) vredan
@Pani , brat..... na kraju hvala i tebi na svemu , moje srce je puno , pored Voje koji mozda i najvise razume koliko sam zeleo bas Wildcat i koliko sam srecan sada , ti si to jednom kratko i jasno opisao , kada vidim Wildcat , oci mi se pretvore u sarme :lol: Cuvacu pusku , maziti i paziti
Drugari moji , u ovom hobi/PCP segmentu zivota , ja trenutno ne mogu biti srecniji , odricanja su bila potrebna da bi se ovo i ostvarilo , mnogo strpljenja i nepokolebljivosti u zadatom cilju.
Izbor kupiti Wildcat sa laminatnim kundakom umesto jeftinijeg plasticnog ce me kostati pucanja neko vreme jer novac predvidjen za bocu+fil je utrosen na razliku u ceni :mrgreen:
Svejedno , nije mi ni malo zao , to je jos jedna zrtva koju podnosim za moju novu zenu, ljubavnicu , lepoticu, raspustenicu, toliko zeljenu!
Da , KONACNO Wildcat je tu posle vise godina balavljenja za istim.
SRECA ; SRECA ; RADOST !!!
ZIVELI!