wooyadeen i pani

zvezdan

Active member
prije nekoliko dana mi je bilo puno srce kad je pani posle dosta vremena bio kod voje
ja sam bio u kurcu svo ovo vrijeme jer pani mi je kum a voja zaista iskreni prijatelj koji je boravio kod mene i ja kod njega i sve totalno iskreno i bez ikakvih interesa
voja kao voja brat uvijek tu da pomogne priskoči učini kao i prvog dana ako treba od srca i odmah
pani ludak koji čuva prijateljstva i sve redom tako......
volim ih obojicu i ako čujem opet nešto slučajno palim kola i bezbolka radi
a naravno čekam da mi dođu skupa ovamo.....................
zamalo da zaboravim
pani kaže: kuku kume da vidiš koliko rezervnih djelova voja ima za sve fx puške :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Eto i meni je drago da dva dobra čoveka nastave prijateljstvo. :D

Negujmo cvet naseg prijateljstva kao zenicu oka svoga, ili tako nekako. Drago mi je pre svega da nema prepucavanja (da ne bih morao sve d abanujem, vlast me menja) a za saradnju & druzenje jos vise.
Ima nas malo svakako i bez glozenja...

Sta je bilo bilo je ... vise se i ne secam dal je bilo :D :D :D
Voja je dobar prijatelj, covek i naravno veliki strucnjak u ovom nasem ludilu a i ja mu krstio radnju pa na neki nacin ima me zove "kume"
Voja je uvek tu da priskoci u pomoc i drago mi je da je bas on zvanicni serviser FX-a.
Skoro sam imao problem sa regulatorom ... nije do regulatora vec do mene jer sam ga tolko izmaltretirao i terao preko granica da sam ostetio piston. Pokusavajuci da sredim pogubim i neke oprugice ... sve u svemu problem u najavi.
Okrenem voju ... pitam ima li ... kaze ima ... kazem dolazim ... kaze dodji kad god ... odem i kad tamo pune kutije rezervnih delova za sve puske fx .
Kukuuuuuu ... dovukao je ko hrcak sve i svasta iz Svedske :D :D :D a i ako slucajno nesto nema ... najbolja je stvar da sve moze da nabavi u kratkom roku nevezano za uvoze Peloponeza.

Tako da ako kome sta treba od FX delova ... Voja to ima ili nabavi veoma brzo tako da vise nema nervoze i izbegnuti su meseci cekanja za delove.

Sad sam miran i odo da nesto rastavljam opet... :D :D :D

Dobro, kad ste se već raspekmezili... Pre neki dan, Pani i ja bili na kafi :lol: . Eto, i među nama je bilo nekih nesporazuma, možda čak i težih reči, ali ljudski je praštati i očekivati da ti se oprosti, ako uopšte ima nešto za praštanje :D . Kako god, srce mi je bilo puno kada sam pročitao ovo što ste do sada pisali.

Uuu je! Vi ko neke dokone babe. Ja lično nisam nisakim ovde na forumu bio u sukobu. Bilo je razmimoilaženja u mišljenjima i to je to.
Ljudi smo,a ljudski je grešiti.A ono što nas čini ljudinama je kada priznamo grešku i oprostimo drugima. Ljubi vas Goxy sve kada smo se već raspekmezili. :cool:

To je zato što si Vojin ljubimac! Kad se setim samo nastavnice Jelene i njenog mezimca Mlađe... Ista priča :lol:

goxy said:
Ja lično nisam nisakim ovde na forumu bio u sukobu. Bilo je razmimoilaženja u mišljenjima i to je to.
Pa što si onda gađao u Skoripove spinere meni za inat? :lol: :lol: :lol:

Users who are viewing this thread

Back