ZANIMLJIVI KLIPOVI

Dosta je smesna reklama, bilo bi dobro da ima podrsku na srpskom, pa kad promasis i oteras sve u kilens on podesi novu 0 i slicno...

Policija traga za osobom koja iz vazdušne puške puca na prolaznike u Novom Sadu http://rs.n1info.com/Vesti/a482014/Vazdusnom-puskom-puca-na-Novosadjanje.html

Kakav debil , moron , budala neko mora biti pa da radi tako nesto ,samo da ga nadju pa da odrobija svaku dijabolu , zaista ima svakakvih majmuna na ovom svetu ...

Ti mali da šutiš
Btw voleo bi da znam ko je taj idiot pa da mu licno razbijem pusku od glavu.

longrifle said:
Ti mali da šutiš
Nemoj samo tvoju :lol:
Grehota puške!

longrifle said:
Ti mali da šutiš

Ako ih je vise spreman sam pomoci , to sa razbijanjem o glavu :twisted:

Iskreno lomio sam se danas da potrazim gde je taj indijanac al me je manjak vremena sprecio da krenem u akciju.

Samo javi , ne verujem da ti treba pomoc ali ako zatreba nisam daleko a nekako sam izastao par MMA trninga pa da se nadomestim , :lol: moze parter moze box a i tae kwon do , a moze i ono sa tepanje sa puskom :lol:

Ja pretpostavljam da je neki klinjo, idiot, zasluzan za to. Cuo sam ranije za jos slucajeva, ali ne znam u kojim gradovima/zemljama.

Steyr Pro X Scout deluje kao obična bullpup puškica, ali nije. U pitanju je poluautomatska PCP puška koja nema polugu zatvarača (bolt), već se nakon opaljenja magacin sa dijabolama automatski okrene tako što se aktivira posebna opruga. Ovo je u principu jako dobro, jer nema "pozajmice gasova" :) tj. puška ne troši vazduh za rotaciju magacina, već se on okreće mehaničkim putem. Sve ovo olakšava rukovanje, značajno ubrzava pucanje (kome je to bitno), itd. Sa jednim punjenjem cilindra moguće je ispucati 160(!) dijabola .22 !
Na žalost, sve ovo ima i svoju cenu. U Nemačkoj 2600€. :(
[media]https://www.youtube.com/watch?v=MiggGk2mWtI&t=406s[/media]

Ako ste u potrazi za novom optikom ekonomske klase, po pitanju cene, ali ne i ukupnog kvaliteta, evo mogućeg kandidata. Ja ovu optiku posedujem već godinu dana na springerici Diana 240 Classic i prezadovoljan sam njome. Za pušku tog tipa, snage, brzine i efektivnog dometa, mislim da je apsolutni best-buy.

https://airgun101.com/index.php/component/allvideoshare/video/hawke-3-9-x-40ao-best-budget-scope?Itemid=392

Opasno taj stayer izgleda, kako je mali i zgodan za plinkanje ubilo se, moze da se nabrije na 40j sto je dovoljno ma prava bombona samo cena jebe 😂😂

Michael said:
Opasno taj stayer izgleda, kako je mali i zgodan za plinkanje ubilo se, moze da se nabrije na 40j sto je dovoljno ma prava bombona samo cena jebe 😂😂

Kolega ajde cena.. a proizodjac ga reklamira kao automatsko vazdusno oruzje iako je zapravo poluautomatsko.. ali zamisli nekom padne na pamet da konkretnu pusku zabrani a ti, ja, nako.. dao 2,5k eura.. Gledao sam neke rivjue za Steyr Hunter 5A po preciznosti , kazu, ne zaostaje za impaktom ni malo.. Ali opet, skupis pare kupis, rasiris osmeh od uha do uha i sutra te neko zove da predas pusku..

Ma neka oprezuju, samo neka olabave sa procedurama za kupovinu oružja, barem u sportske svrhe. ....

Users who are viewing this thread

Back