ZANIMLJIVI KLIPOVI

skorpio said:
Ledeni mislis li da su dobre kao na klipu ?
Ja sam gotovo siguran da je to reklama ili je Darko samo imao srece , ona grupa na 80 ili 90 M , tesko ...

Nisam gledao klip :lol:

Znam momka koji ima Cometu (ne mogu da se setim modela) i sa njom na 40 metara redovno pravi grupe od 3-4 cm. Za springericu u tom cenovnom rangu, po meni je to odlično. Ljudi kukaju i na Gamo puške, a ja sam imao jednu koja je na 30 m tukla u 25-30 mm. Mnogo zavisi od cevi, naravno, ali mislim da ljudi gube iz vida koliko toga zavisi od kvaliteta oslonaca, od držanja/hvata, okidanja, vremenskih uslova itd.

Odgledao sam i sto posto sam siguran da je lažirao. Ne osporavam (neverovatnu) preciznost i grupu od 4 cm na 80 metara, jer su mi se slične stvari ponekad dešavale, ali pad dijabole od 25 m na koliko je upucana do 80 m mora da bude najmanje 70-80 cm, a uz tu brzinu verovatno i preko 100 cm.

Procitajte komentare na kanalu. Kaze jedan lik "nema pad nego nije namestio optiku". Mislim da mu je ovo najgori klip do sada. Skoro kao onaj amer sa gamom kad iz ruke skida jaje na 100m.

Joca said:
Nisam odgledao, jednostavno ne mogu.

+1

Pogledao sam iskljucivo komentare posto je Ledeni spominjao i smucilo mi se od klinaca koji samo govore daj test ove daj test one i ovih drugih koji velicaju ovaj test... :roll:

Baš sam na Kircana pomislio. Ovo je u tvom fazonu, kao Sumatra dvokuglara. Samo ne znam kako bi se na ovo bajonet nabudžio...

:lol: :lol: :lol:
zamisli kida dobro one tanjiriće
ovo je meni presmiješno ali što veli šumaher uzeo bi je da se sprdam

Ovo je genijalno. Vredi pogledati. :)

https://www.youtube.com/watch?v=_AnqTtVZ_O0

Neverovatno sta ce ljudi sve da naprave
Verovatno cu sada negde da procitam da PCP puska moze da se puni iz plinske boce

Sent from my iPhone using Tapatalk

Eno na fejsbuku se rasplamsala diskusija o punjenju PCP puške kiseonikom, azotom ili helijumom.

Послато са POCOPHONE F1 уз помоћ Тапатока

Users who are viewing this thread

Back