ZANIMLJIVI KLIPOVI

Ne znam otkud ljudima hrabrosti da rade prikaze i review proizvoda o necemu o cemu ne znaju nista. Ali ceo svet ide u tom pravcu. Mi imamo jednog koji je strucan za sve pa moze valjda darko i za vazdusne puske da bude. Stvarno bi mogli mi na ovom forumu da radimo review pusaka. Da vidi svet sta je dobro sta nije. Koje su stvarno prednosti pcp a sta mane tih pusaka. Ili sta se moze ocekivati od koje puske. I onda dodje ledeni sa zastavicom sa kojom je karadjordje poceo ustanak i sjebe koncepciju

To si lepo rekao, ceo svet ide na tu stranu. Pravo na sopstveno misljenje ima svako, ma kakvo ono bilo. Problem je sto dosta ljudi, zbog manjka sopstvenog iskustva, takve recenzije i utiske uzima kao pravilo. Najlakse je odgledati klip od par minuta, saslusati coveka i bez razmisljanja prihvatiti sta on kaze. Sve ostalo oduzima mnogo vremena.
Sto se hrabrosti za izradu ovakvih review tice, nije to hrabrost, oni jednostavno misle da je to tako.

kircan said:
Stvarno bi mogli mi na ovom forumu da radimo review pusaka.
Pa zar ne radimo? :D I to jos u realnoj ekploataciji.
Plus ovde ima i popravki, prepravki, svega. Zato i kazem da mi ovaj forum mnogo znaci.
A sto se Zastavice tice, vec smo dokazali da je puska vredna svakog postovanja.
Ledeni pokazuje da ona u majstorskim rukama moze da ošiša dosta pusaka koje su nove, "moderne" i visestruko skuplje.

kircan said:
Ne znam otkud ljudima hrabrosti da rade prikaze i review proizvoda o necemu o cemu ne znaju nista. Ali ceo svet ide u tom pravcu. Mi imamo jednog koji je strucan za sve pa moze valjda darko i za vazdusne puske da bude. Stvarno bi mogli mi na ovom forumu da radimo review pusaka. Da vidi svet sta je dobro sta nije. Koje su stvarno prednosti pcp a sta mane tih pusaka. Ili sta se moze ocekivati od koje puske. I onda dodje ledeni sa zastavicom sa kojom je karadjordje poceo ustanak i sjebe koncepciju
Hahaha.. :lol: :D :D :D AU kolega @kircan odavno se nisam tako slatko nasmejao. :D

Hvala kolega glock ali tako je. Taj manijak ledeni sa zastavicom radi nesto sto ja ne mogu ni sa pcp cz koja je dosta skuplja i sve sto ide uz to...
A mislim da je u danasnje vreme video review mnogo prijemcivi vecini, koja nema zivaca da cita malo vise. Svi znamo da naslovi koji pocinju sa "Necete verovati gde je ******** ispala sisa" ili "kada budete videli telo********** umlaticete svog vrsnjaka"
Ceo svet je u tom fazonu, to nije samo kod nas...
Koga zanima da cita sandrov doktorat na temu fx impact kad moze da odgleda video...

:) Na svu sreću,nas zanima.Ali,i mi se ponekad upecamo na "ispala sisa" :D Samo ponekad.Ali zato sam srećan što sam otkrio ovaj forum,ovde uglavnom nema laži a dobije se puno saveta i tačnih informacija.Hvala vam što ste tu i novi i stari forumaši :)

Jel' to ovaj reče da je dijabola H&N Field Target Trophy Power dijabole teške 8,8 grama?? Zna li on šta su grejni a šta grami?

Pogresio je. Posle se ispravio. Kad je rekao 8.8grama ja pomislih da ispaljuje zrno od M70AB2... :lol:
Slicno je to, grejni i grami, pomesa se. :D

Da me ne shvatite pogresno. I ja sam u pocetku dobijao informacije na FB grupama gde su gasni klip, turska i lake spic dijabole sveto trojstvo. onda sam naisao na ovaj forum i naucio vise nego sto sam znao da postoji uopste

Zanimljivo je svakako, mislim da je ceovek lepo opisao da ako zelis samo da pucas i nisu ti bitni toliko estetika i neki sitnio nedostaci ona je priest resenje. Ipak je duplo jeftiniji. A sto se tice preciznosti, vidi se da su tu negde. Volim to kad isti lik puca iz obe puske, nekako mi je to najrealnije poredjenje.

Hahaha..puca sa gajbice. :lol: Dal je moguce da neko ovako bezocno laze??? :shock: :D

https://www.youtube.com/watch?v=0DqlmF7tPlM

Dobar mali... :lol:
Nisam imao snage da odgledam do kraja.
Gajbica je super. Sve vojske sveta masovno usvajaju gajbice umesto bipoda za svoje snajperiste. Stabilnije su a i moze svasta da se spakuje. ;)

Dijabole koje koristi H&N holowpoint 0.82g sam probao licno iz mog artemisa pri brzini od 316m/s (1036fps)i na 30 metra sam imao grupu kao da sam pucao lovackom sacmaricom, a drugo optika koju koristi za pucanje 100y mi ne uliva bas poverenje. Ovaj batica ga malo preterao sa hvalisanjem puske :)

Edit: a tek gajbicu kao oslonac da ne kometarisem :D :lol: :lol:

night shadow said:
Dijabole koje koristi H&N holowpoint 0.82g sam probao licno iz mog artemisa pri brzini od 316m/s (1036fps)i na 30 metra sam imao grupu kao da sam pucao lovackom sacmaricom, a drugo optika koju koristi za pucanje 100y mi ne uliva bas poverenje. Ovaj batica ga malo preterao sa hvalisanjem puske :)

Edit: a tek gajbicu kao oslonac da ne kometarisem :D :lol: :lol:
Hahahaha... :lol: :lol: :D

vec smo se divili davno vom gospodinu. neke stvari postanu klasika tokom godina. mada je uverljivije od rasta naseg BDP

Users who are viewing this thread

Back