ZANIMLJIVI KLIPOVI

kircan said:
tako ja kad pustim decu u garazu a na dohvat ruke im auto lakovi

Jeste postujem dum Dum kanal ima tu zanimljivih tema ali ovo je svetogrdje,hajde da je neka oronula puska,korodirana i sl,pa nema sta da se izgubi ali ovo grehota,i ne znam koji je efekat tog maskiranja.,al" aj sad svako ima svoje.

Poštujem Darka sa Dum DUMa ima tu i tamo nekih zanimljivosti, ali me ovo podseća na amatersko farbamnje bicikala kada je prešpricaju celu pa neće posle da radi ništa na njoj :D

Iskreno ne bih smeo da farbam nikakvu mehaniku a da ne skinem osetljive delove i dobro zaštitim spojeve. Kamo li pušku ofarbati ovako kao na filmu :D

Ovo je stvarno smejurija. Prskati farbu u spreju preko optike, prstenova i tureta je stvarno nešto neviđno do sada. A da ne govorim o metalnom delovima same puške, pogotovo ovako amaterski bez ikakve podloge, zaštite itd. Stvarno bez veze. Što je još gore, navući će klince da i oni to urade.

Ova epizoda Dum Dum kanala, ovo s "farbanjem" me neodoljivo podseća na "Đuru i đurine kućne čarolije":
:D

https://youtu.be/uVBsWojWOaM

Proka said:
Sta ti je reklama. Treba i Darka razumeti, ako oblati neki primerak pa ga niko ne kupuje, prodavci mu nece slati na testiranje.

Ček, ček, jel vi mislite da mu neko šalje nešto na testiranje? Odneseš spravu, platiš tarifu i on radi reklamu. U reklamama nema recenzije ili iskrenosti... samo superlativ

ja bih platio Darku da dodje kod mene da pravi review mene, garant bih bolje pogadjao, mozda i na 100m sa cz

Ima Darko ruku na srce dosta zanimljivih videa, ali zato ima i žestokog treša, konkretno većina videa o vazdušnom orużiju mi se nimalo ne sviđa.
A kad u nekom video vidim da oružije odloži na beton, istog momenta prekidam video, to mi je vrh neznanja i gluposti.

wooyadeen said:
Proka said:
Sta ti je reklama. Treba i Darka razumeti, ako oblati neki primerak pa ga niko ne kupuje, prodavci mu nece slati na testiranje.

Ček, ček, jel vi mislite da mu neko šalje nešto na testiranje? Odneseš spravu, platiš tarifu i on radi reklamu. U reklamama nema recenzije ili iskrenosti... samo superlativ

Nažalost, ali ima videa gde je baš tako rađeno, to sigurno znam.
Iskusne će na takav način teško izmanipulisati, ali iskusni i nisu ciljna grupa. Te videe prate i mlađi, neiskusni, da ne kažem deca, traže savet i veruju u ono što im se servira, a kad odu i kupe onda je kasno...

Glock17 said:
a kad odu i kupe onda je kasno...

Tad postaje njihova, i to dalje bi već lakše mogao da objasni psiholog... niko ne kudi svoje. Tako dolazi do izjava "Moja puška (obično sa gasnim klipom) pogađa precizno na 170m"... i taj čovek je spreman da se zakune, pošto je on zaista pogodio daleku metu, nije siguran da je baš više od 100m a nije važno ni što je pucao 14 dana da bi jednom pogodio... sve su to nebitni podaci, važno je da je pogodio i to mu je 100% istina.

Primer sam uzeo iz stvarnog života. Pozvao me telefonom čovek sa magnum springericom koja je "ekstremno dobra", "pogađa do 170m kao od šale". Kada sam pitao šta treba da radim sa tako dobrom puškom, odgovor je bio pa da prekontrolišem dal tu može nešto bolje... Iako sam odmah rekao da ja to mogu samo da pokvarim i da od toga ne može bolje čovek je insistirao da ipak dodje.. Kada se telefonski razgovor završio i kada je doša0 kod mene, ispostavilo se da ne može da pogodi metu veličine 5cm na 35m (kasnije smo primetili i da je od 5 ispaljenih dijabola u meti (a4 papir) na 35m je završilo samo 4...).

Hahahahaha , gasni klip je takva navlakusa a magnum springerice zaista ne znam cemu sluze , velika snaga bez skoro ikakve kontrole , evo recimo moj prijatelj Goxy ima cz 200 u 4.5 kalibru i ispod 16 dzula (mala i ne mnogo jaka puska ) i spreman sam da izazovem bilo koga sa magnumkom (bilo gasni klip ili opruga ) u bilo kom kalibru da odmerimo preciznost na 75 metara , ubedjen sam da ce Goxy da se zrtvuje i da mi pozajmi czejku za test.

Skorpio prijatelju moj može. Dobijaš pride pun cilindar I 100ak dijabola :lol: Dovoljno za ovaj test.

skorpio said:
Hahahahaha , gasni klip je takva navlakusa a magnum springerice zaista ne znam cemu sluze , velika snaga bez skoro ikakve kontrole , evo recimo moj prijatelj Goxy ima cz 200 u 4.5 kalibru i ispod 16 dzula (mala i ne mnogo jaka puska ) i spreman sam da izazovem bilo koga sa magnumkom (bilo gasni klip ili opruga ) u bilo kom kalibru da odmerimo preciznost na 75 metara , ubedjen sam da ce Goxy da se zrtvuje i da mi pozajmi czejku za test.

Dzaba pricati, ljudi se samo drze brzine, a i ona prenaduvana...
PCP 16J je sila, slazem se sa svime napisanim.

wooyadeen said:
Glock17 said:
a kad odu i kupe onda je kasno...

Tad postaje njihova, i to dalje bi već lakše mogao da objasni psiholog... niko ne kudi svoje. Tako dolazi do izjava "Moja puška (obično sa gasnim klipom) pogađa precizno na 170m"... i taj čovek je spreman da se zakune, pošto je on zaista pogodio daleku metu, nije siguran da je baš više od 100m a nije važno ni što je pucao 14 dana da bi jednom pogodio... sve su to nebitni podaci, važno je da je pogodio i to mu je 100% istina.

Primer sam uzeo iz stvarnog života. Pozvao me telefonom čovek sa magnum springericom koja je "ekstremno dobra", "pogađa do 170m kao od šale". Kada sam pitao šta treba da radim sa tako dobrom puškom, odgovor je bio pa da prekontrolišem dal tu može nešto bolje... Iako sam odmah rekao da ja to mogu samo da pokvarim i da od toga ne može bolje čovek je insistirao da ipak dodje.. Kada se telefonski razgovor završio i kada je doša0 kod mene, ispostavilo se da ne može da pogodi metu veličine 5cm na 35m (kasnije smo primetili i da je od 5 ispaljenih dijabola u meti (a4 papir) na 35m je završilo samo 4...).

Brat objasnio. :D

Users who are viewing this thread

Back