kircan said:tako ja kad pustim decu u garazu a na dohvat ruke im auto lakovi
kircan said:tako ja kad pustim decu u garazu a na dohvat ruke im auto lakovi
Proka said:Sta ti je reklama. Treba i Darka razumeti, ako oblati neki primerak pa ga niko ne kupuje, prodavci mu nece slati na testiranje.
wooyadeen said:Proka said:Sta ti je reklama. Treba i Darka razumeti, ako oblati neki primerak pa ga niko ne kupuje, prodavci mu nece slati na testiranje.
Ček, ček, jel vi mislite da mu neko šalje nešto na testiranje? Odneseš spravu, platiš tarifu i on radi reklamu. U reklamama nema recenzije ili iskrenosti... samo superlativ
Glock17 said:a kad odu i kupe onda je kasno...
skorpio said:Hahahahaha , gasni klip je takva navlakusa a magnum springerice zaista ne znam cemu sluze , velika snaga bez skoro ikakve kontrole , evo recimo moj prijatelj Goxy ima cz 200 u 4.5 kalibru i ispod 16 dzula (mala i ne mnogo jaka puska ) i spreman sam da izazovem bilo koga sa magnumkom (bilo gasni klip ili opruga ) u bilo kom kalibru da odmerimo preciznost na 75 metara , ubedjen sam da ce Goxy da se zrtvuje i da mi pozajmi czejku za test.
wooyadeen said:Glock17 said:a kad odu i kupe onda je kasno...
Tad postaje njihova, i to dalje bi već lakše mogao da objasni psiholog... niko ne kudi svoje. Tako dolazi do izjava "Moja puška (obično sa gasnim klipom) pogađa precizno na 170m"... i taj čovek je spreman da se zakune, pošto je on zaista pogodio daleku metu, nije siguran da je baš više od 100m a nije važno ni što je pucao 14 dana da bi jednom pogodio... sve su to nebitni podaci, važno je da je pogodio i to mu je 100% istina.
Primer sam uzeo iz stvarnog života. Pozvao me telefonom čovek sa magnum springericom koja je "ekstremno dobra", "pogađa do 170m kao od šale". Kada sam pitao šta treba da radim sa tako dobrom puškom, odgovor je bio pa da prekontrolišem dal tu može nešto bolje... Iako sam odmah rekao da ja to mogu samo da pokvarim i da od toga ne može bolje čovek je insistirao da ipak dodje.. Kada se telefonski razgovor završio i kada je doša0 kod mene, ispostavilo se da ne može da pogodi metu veličine 5cm na 35m (kasnije smo primetili i da je od 5 ispaljenih dijabola u meti (a4 papir) na 35m je završilo samo 4...).