ZANIMLJIVI KLIPOVI

bojan.ks said:
Fileee said:
https://www.youtube.com/watch?v=Ju2NpXG2Uxk

Stavite 10ti minut... Ovaj lik postaje poprilično bezobrazan vec...

Osim onog kiselog osmeha :x ne primećujem druge bezobrazluke.
Da li je odgovor tačan?

Ko je "ZA" da brat @Ledeni uzme na test tu kometu i jednom za svagda razbije mitove i predrasude, jednostavno ovako više ne ide?!

ja prvi, ebavati se sa pcp-em a da prelamaca pravi na 80m 5 cm? i to dve dijabola u dijabolu msm WHAT???

_Ra said:
ja prvi, ebavati se sa pcp-em a da prelamaca pravi na 80m 5 cm? i to dve dijabola u dijabolu msm WHAT???

A to je po sredi. Što ne kažete... Stvarno sam počeo da se čudim i pitam se šta je ovim ljudima, što toliko negoduju Darka :?

bojan.ks said:
_Ra said:

A to je po sredi. Što ne kažete... Stvarno sam počeo da se čudim i pitam se šta je ovim ljudima, što toliko negoduju Darka :?

po sredi je to da mislim na de ide to bas tako da se razumemo,to je moje misljenje

@_Ra, Hajde molim te da malo prokomentarišemo ovo. Od 9:00 do 10:30 puca na 25m(@Fileee je na to mislio), snimak sa mete ide paralelno. Vidi se zatim na snimku gde je sto postavljen, grupa mu je 10mm. Posle od 15:00 do 17:45 puca na 80m, sa mesta odakle je pucao i nesponzorisano oružje, snimak sa mete opet ide paralelno. Tu meri 51mm. Ne znam gde bi mogao da bude propust. Možda u montaži? Ne znam.
Nemoj da me shvatiš pogrešno, ali sa tim čovekom apsolutno nemam ništa.

Kako bilo da bilo , ja bih to voleo uzivo da vidim , znam da poneko nekada ispuca 20 grupa pa objavi najbolju a to je slucajnost ne i mogucnost a o montazi i namestanju snimaka necu ni da komentarisem , u svakom slucaju neka veruje ko sta hoce ...

Ne znam šta je više očekivao od Anšica? Da raznese paradajz? Nije mi jasno zašto ljudi noće sa vazdušnim oružijem da raznose i buše vrata. Mogu da razumem da hoće da povećaju domet pa im treba snaga ali springericom...?
I naročito gas-klip i opsednutost njime?

Kažu da je Daystate Delta Wolf prva "pametna" puška na svetu. Zašto to kažu, proverite na videu OVDE.
Po meni, zaista impresivno, mada verujem da će mnogi reći da elektronici nije mesto na puškama. Meni lično ne smeta, to vidim kao normalnu fazu razvoja tehnologije. I voleo bih da pucam iz nje. :)

Joca said:
Kažu da je Daystate Delta Wolf prva "pametna" puška na svetu. Zašto to kažu, proverite na videu OVDE.
Po meni, zaista impresivno, mada verujem da će mnogi reći da elektronici nije mesto na puškama. Meni lično ne smeta, to vidim kao normalnu fazu razvoja tehnologije. I voleo bih da pucam iz nje. :)
Nisam odgledao do kraja, ali meni deluje interesantno. Doduše mi imamo jedan vid tzv elektronike u vidu elektronskog okidanja, ali ovo je vrlo zanimljivo.

Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka

Zamislite situacuju:
Neko putem smart android aplikacije hakuje pušku i ona krene sama da puca... :shock: :?
Jezivo!!! :lol: :D

Users who are viewing this thread

Back