Zastava M81a

Bosko87

New member
Nabavka vazdusne puske je potrajala nekoliko meseci, prva greska je sto sam totalno neupucen hteo odmah da uzmem neku pusku, ali srecom zena uvek mora da povuce rucnu sa mojim ludim idejama i onda sam poceo da istrazujem oko vazdusnih pusaka. U medjuvremenu otkrijem ovaj forum i procitam mnogo postova i odgovarao na pitanja samom sebi za sta mi treba puska, u jednom trenutku sam samog sebe ubedio da mi ne treba😁, ali to je kratko trajalo pa ponovo citanje foruma istrazivanje pusaka o kojima je pricano, stupio sam u kontakt sa par ljudi sa foruma pa su me iskreno posavetovali sta je dobro a sta ne. Novcani limit mi nije bio velik do nekih 25.000 max ali to bi bilo bas maximalan iznos. Na kraju sam odlucio da batalim kupovine u prodavnicama jer te puske mi nisu ulivale nadu za neku dugovecnost i preciznost. Na moju veliku srecu @SteffAirguns je prosledio oglas sa jedne streljane koja je prodavala vazdusne puske i na oko mi je zapala m81a zbog drugacijih nisana prednji i zadnj. Stupio u kontakt sa vlasnikom streljane otisao probao sa naslonom i iznenadio sam se pogotcima i rekoh to je to ne gledam nista drugo KUPUJEM zastavu. Puska je prethodno servisirana i to mi je bilo ok da cujem. Danas sam pucao sa njom malo iz stojeceg stava malo (pogotci su bili blaga katastrofa, nisam ni hteo da slikam) a iz sedeceg sa prednjim naslonom ja sam prijatno iznenadjen sto mi je bilo drago da je puska dobra i da je prethodno gadjanje samo moje neiskustvo.sta da vam kazem ja sam prezadovoljan zastavom m81a. Evo i slika pet dijabola, gadjanje sa prednjeg naslona, daljina oko 10m.

[mention]Bosko87 [/mention] Baš mi je drago što si podelio svoje iskustvo i još više što si zadovoljan izborom.

Zastava M81a je zaista poštena i zahvalna puška koja, kada legne kako treba, može da pruži mnogo uživanja i vrlo lepe rezultate. Posebno mi je drago što si prošao ceo proces razmišljanja i istraživanja i na kraju doneo odluku kojom si zadovoljan.

Iskreno, meni je najveće zadovoljstvo kada neko posluša savet, pronađe pravi komad za sebe i posle to potvrdi ovakvim utiscima. To je i suština ovog foruma, da jedni drugima pomognemo da izaberemo što bolje i da svi zajedno više uživamo u ovom hobiju.

Samo nastavi da pucaš i vežbaš, rezultati će dolaziti sami. Stojeći stav je svima u početku izazov, ali se vremenom lepo ispegla.

Svaka čast na izboru i uživaj u pušci.

Sent from my iPhone using Tapatalk

U medjuvremenu otkrijem ovaj forum i procitam mnogo postova i odgovarao na pitanja samom sebi za sta mi treba puska, u jednom trenutku sam samog sebe ubedio da mi ne treba😁
Za ovo verujem 100% haha...
Neka je sa srecom ZASTAVA da sluzi dugo i da vas raduje mnogo mi je drago kada neko kupi pusku i bude zadovoljan cini mi se svaki put ponovo osetim tu radost....(ja slike komprimujem na 200kb i tako dodam verovatno ima i drugih nacina)

Users who are viewing this thread

Back