Zastava vazdusne puske

Po meni nema vrednost, rukohvat je pukao i to se vidi, lepljen i čepovan, generalno jako loša izrada, ja bih zaobišao

Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka

Hvala i meni se čini da je tako. Imalo bi tu dosta da se prepravi a ceni 50 evra. Deluje mi mnogo obzirom na stanje i šta sve treba da se uradi.

Nema, bio sam u servisu. Ne znaju kada će da prave vazdušne.
Inače M81 (pretpostavljam M81A) košta ispod 16000 a M97 ispod 25000 ali trenutno nema.

Mislio sam na kundak da ima, a sto se tiče pušaka to čeno videti da li će Zastava uvažiti naš zahtev da naprave bar 1000kom m81A za savez.

Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka

Bilo bi fino jednu zastavicu uzeti , to se generacijama koristi , svaka cast na pokusaju , ako su pametni uvazice zahtev 👍🏻

Da li je kvalitet ovih sada proizvedenih na nivou starih pušaka?
Mada ne verujem da običan narod ima nekih iskustava, ne pamtim da sam čuo da je neko kupio Zastavinu novu pušku u ovom veku :D . To verovatno samo klubovi mogu da znaju.

Ja bih, najiskrenije, kupio iz patriotskih razloga. Verujem i da bi bile dobrog kvaliteta.

Mogli bi npr. da pišemo peticiju i tako nagovorimo upravu Crvene Zastave da za nas forumaše naprave jednu limited edition seriju Zastavice M56, da to prođe nešto kao grupna nabavka ljubitelja zastava vazdušara. Naravno, ako se većina slaže? :)

Pitanje je koliko bi ljudi to kupilo kada M56 imaš dovoljno i po oglasima a opet ostaje glavni problem M56 tj. kundak.

zare said:
Pitanje je koliko bi ljudi to kupilo kada M56 imaš dovoljno i po oglasima a opet ostaje glavni problem M56 tj. kundak.

Kolega, iskreno ja bih pre uzeo novu zastavicu M56, nego pola veka staru, al' dobro jasno mi je da nismo svi isti. A to što imaš po oglasima da je dobro ne bi bilo u oglasima. Te iz oglasa i one izraubovane klubske zastavice što se isto nude po oglasima i na druge "perfidne" načine su stare 30-40 godina, to je ispucalo boga i oca dijabola, duša im je više puta izvađena, kundaci iskucani i istucani s morem ožiljaka, nema jedne da joj cev nije kriva pa više puta ispravljana, jednostavno sve ima svoj vek trajanja, ne treba praviti mitove od toga...Pozzz

U principu se slažem sa tobom. Ima na oglasima svašta (o cenama da ne pričamo) ali se može ubosti i mehanički dobra puška ako ne žuriš. Kundak uglavnom može da se sredi. Da je korišćen a nema ogrebotinu bilo bi pravo čudo.
Ali ako već hoću novu Zastavinu pre bih kupio M81A (kada Zastava uradi seriju) za 15-16000 nego M56. Ako ništa drugo, kundak je dovoljan razlog. Ja sam pogodio dobru polovnu M56 (mada jesam tražio M81(A) zbog kundaka) i kako sve više pucam sve više vidim da M56 kundak više smeta nego što pomaže, posebno za pucanje u stavu. Sa naslona može da prođe ali za stav bar meni nikako ne odgovara. Ni ćerka neće rado da puca jer joj je kundak "čudan", u klubu pucaju sa M81. Iz tog razloga mi kupovina nove M56 nekako ne pije vodu. Druga stvar je želja da se ima i ona iz bilo kojih kolekcionarskih, sentimentalnih... razloga. Ali poštujem svaku želju ;) .

Users who are viewing this thread

Back