Kad mi je dan ide nekako.Proka said:Ma Zastavica je super puska! Po preciznosti moze da se meri sa mnogo skupljim puskama.
A i ti si ih spakovao odlicno!
Probusis tri rupice fi 8mm , pocetak sredina i kraj sine , nacentriras sa 3 male libele i koncem zakacenim za prednji nisan a da prolazi kroz zadnji i nakon toga kroz rupice opalis 3 hefta u svaku rupivu po 1 mig-mag sistemom na 220 ampera , naravno samo pod uslovom da znas dobro da zavarujes i veoma je bitno da masa klesta budu na samom cilindru , nikako na cevi ili bilo kom drugom pokretnom elementu , sve to samo pod uslovom da je sina od crnog celika ...Brcak said:Kako da postavim picatini šinu na m56, dobio sam je davno od rahmetli djeda. Želim da počnem da pucam na neke daljine do 50 metara što je apsurdno sa mehaničkim nišanom.
Rax032 said:Ja sam imao ideju da stavim kod mene na Slaviji, i delovalo mi je da nema šanse da je centriram sto posto kako treba, možda sam ipak trebao da probam.
E da, to je problem uglavnom pikatini šine nisu od crnog čelika, mora malo više da se traži.
Послато са POCO F2 Pro помоћу Тапатока
Vincester said:Rax032 said:Ja sam imao ideju da stavim kod mene na Slaviji, i delovalo mi je da nema šanse da je centriram sto posto kako treba, možda sam ipak trebao da probam.
E da, to je problem uglavnom pikatini šine nisu od crnog čelika, mora malo više da se traži.
Kolega jedno pitanje?
Od kog materijala su te pikatini shine i postoje li te sine od metala tj. celika.
Jer sam i ja zainteresovan da na zastavi ugradim neku optiku ali prvo moram da resim shinu
Kolege su već odgovorile, pikatini su uglavnom od aluminijuma. Ja sam kupio na AliExpress-u običnu šinu koja se vari, ona je od čelika.Vincester said:Rax032 said:Ja sam imao ideju da stavim kod mene na Slaviji, i delovalo mi je da nema šanse da je centriram sto posto kako treba, možda sam ipak trebao da probam.
Kolega jedno pitanje?
Od kog materijala su te pikatini shine i postoje li te sine od metala tj. celika.
Jer sam i ja zainteresovan da na zastavi ugradim neku optiku ali prvo moram da resim shinu