Zastava vazdusne puske

Jedno pitanje, bio sam danas da gledam jednu zastavu, covek je stavio sliku M81 sa cenom 100e. Medjutim kada sam dosao pokazao mi je drugi model, takodje zastava ali nije to M81, mala je, kao decija (ne znam koji je model). Rekao sam mu da to nije puska sa slike pa mi je on rekao da ima tu sa slike :) ali je cena 150e pa me zanima da li je to realna cena zastavinih pusaka ?

Pa delovale su obe ok, nisam neki strucnjak, probao sam ih obe i pogodio sta sam gadjao sa 10-ak metara :D
Estetika nije kao ova gore sa slike.

BreraMOTO said:
Jedno pitanje, bio sam danas da gledam jednu zastavu, covek je stavio sliku M81 sa cenom 100e. Medjutim kada sam dosao pokazao mi je drugi model, takodje zastava ali nije to M81, mala je, kao decija (ne znam koji je model). Rekao sam mu da to nije puska sa slike pa mi je on rekao da ima tu sa slike :) ali je cena 150e pa me zanima da li je to realna cena zastavinih pusaka ?

Probaj se javiti Manetu/Sebi. Za tu cijenu 150e možda uspiješ dobiti ajnšica 330. Ili 335 za malo više. Ili hw35. A vjerujem da i kolega Scorpio možda zna za neke od navedenih modela i dobavljivost. On isto radi dobre servise.

@Ledeni Ja sam s takvom puskom pre 3 godine poceo da vezbam ali na moju je bila menjana opruga sto si ti reka dodalo joj 50-60 m/s na brzini to covece kida
Evo sad pocela opruga da joj popusta i da vidim s ocem za neki dan da uradimo pregled i da kupim drugu jacu oprugu i da je zamenim i da je imam za vezbanje uz Hatsan

@Milanns128 Te CZ M81 ko ima to niko i ne prodaje jer su prvo retke a i drugo to su puske napravljene da izdrze i naravno lake su za preradu i ima vecina koji ih preradjuju i poboljsaju i s njima pucaju hiljade i hiljade dijabola.Ja kada sam trebao da uzmem moju M56 imao sam volju da uzmem M81-icu tada ali sam pratio dugo vreme ali nisam imao srece da je uzmem nego sam kasnije uzeo M56 4.5mm 177 m/s.

Aleksandar said:
@Ledeni Ja sam s takvom puskom pre 3 godine poceo da vezbam ali na moju je bila menjana opruga sto si ti reka dodalo joj 50-60 m/s na brzini to covece kida
Evo sad pocela opruga da joj popusta i da vidim s ocem za neki dan da uradimo pregled i da kupim drugu jacu oprugu i da je zamenim i da je imam za vezbanje uz Hatsan

Bata @Ledeni sa njegovom zastavicom gađa na 100m. ;) :cool:

Evo i moje zastavice, prelamam skoro svaki dan ;)
Stigla iz Nisa pre nedelju dana, predhodni vlasnik mi poslao i rezervnu oprugu i i onu budzu da lepim za optiku.

viber_image_2021-07-14_22-37-08-011.jpgviber_image_2021-07-14_22-37-05-916.jpgviber_image_2021-07-14_22-37-00-376.jpg

Users who are viewing this thread

Back