clockwork_orange
New member
Ulje za parket je dosta nepoznato kod nas prvenstveno zbog jako visoke cene a i zbog potrebe za redovnim odrzavanjem ipak treba na svakih par godina ponovo uljiti parket pa vecina to izbegava
Ulje daje poseban smek na drvetu a jednako je postojano ako ne i bolje od klasicnog laka
Ulje impegnira drvo dok lak ga samo povrsinski stiti i ako se lak osteti voda lako prodire
Ako je drvo lepo osmirglano ulje se jako jednostavno nanosi samo se natpoi krpa i maze se nema tragova cetke ili potrebe za kompesorom prosto ne moze da se desi greska
Ko voli natur izgled ulje je moja preporuka dok za visoki sjaj mora lak
Potpuno je drugaciji osecaj kada u ruku stavite uljen komad drveta u odnosu na lakiran
Volim i ja da se ponegde sjaji ali to cete malo kasnije da vidite
Ulje daje poseban smek na drvetu a jednako je postojano ako ne i bolje od klasicnog laka
Ulje impegnira drvo dok lak ga samo povrsinski stiti i ako se lak osteti voda lako prodire
Ako je drvo lepo osmirglano ulje se jako jednostavno nanosi samo se natpoi krpa i maze se nema tragova cetke ili potrebe za kompesorom prosto ne moze da se desi greska
Ko voli natur izgled ulje je moja preporuka dok za visoki sjaj mora lak
Potpuno je drugaciji osecaj kada u ruku stavite uljen komad drveta u odnosu na lakiran
Volim i ja da se ponegde sjaji ali to cete malo kasnije da vidite

Nadam se da razumete moje dusevno stanje