Zastava vazdusne puske

stojadin said:
Hteo bih da podelim jednu informaciju sa ostalim članovima. Zastava povremeno proizvede 50tak M81 i pušta u prodaju, cena je oko 15500 dinara. Nezna se tačan datum, potrebno je zvati povremeno prodavnicu. Ne šalju poštom, samo lično preuzimanje. Ako skoro ne nadjem Perun u dobrom stanju, kupiću Zastavu!
Moja je trenutno u fazi proizvodnje :) Dugo sam cekao na narudzbinu. Postavljam slike kada stigne... Nisam.siguran da je M81 u pitanju vec M97 ali provericu nadam se uskoro kada stigne. Inace cena je oko 16-17000 din.

Sent from my 2107113SG using Tapatalk

Ja ne znam sto svi beže od odlaska u neku streljanu, nije to ni sramota ni skupo. Idite naučite bar osnove, i shvatićete koliko ne znate ili znate
U Jagodini ima dobar klub, probaj tamo ako rade rekreaciju

Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka

stojadin said:
Hteo bih da podelim jednu informaciju sa ostalim članovima. Zastava povremeno proizvede 50tak M81 i pušta u prodaju, cena je oko 15500 dinara. Nezna se tačan datum, potrebno je zvati povremeno prodavnicu. Ne šalju poštom, samo lično preuzimanje. Ako skoro ne nadjem Perun u dobrom stanju, kupiću Zastavu!
Te informacije oko kupovine zastavice su prilično oprečne, oni u Zastavi su katastrofa, i generalno vrlo nepouzdani za isporuku. Da ne pričam koliko je klubova poručilo ozbiljnu količinu pušaka, pa im nije stiglo već 2 godine. Još info, mi kao streljački savez smo trazili da proizvedu 5000 do 10000kom za naše potrebe i otpilili su nas.

Povremeno urade i puške i delove. Kada i koliko, ne znaju ni oni sami ali izgleda da proizvode vrlo malo.
Tražio sam kundak za M81 i nije ga bilo. Kada sam ponovo pozvao posle par meseci bilo je na stanju. Nov koštao manje nego kod preprodavaca polomljen, lepljen i nikakav.
Nema baš nikakvih delova koji su samo za M56.

Za m56 nema ništa, kundaka imam i ja na stanju dosta, najveći problemi su kožni dihtunzi kojih i meni polako ponestaje, ali sam izgleda našao rešenje i dobavljača, ali morma ja neke prepravke da radim, trenutno su mi na testiranju u klubu, jer su PU dihtunzi katastrofa.

Mogli bi se forumski ogranizovati za neku nabavku :D Uzeo bih jednu zastavicu, prevashodno iz patriotskih pobuda :)

Sent from my Pixel 6 Pro using Tapatalk

zare said:
MilanIlic said:
Moja je trenutno u fazi proizvodnje :) Dugo sam cekao na narudzbinu.
Kako si je kupio? Naručio i platio unapred?
Ja sam Kragujevcanin i moje supruge majka radi u Zastavi... Da ne kazem da su i meni baba i deda i pradeda takodje ceo radni vek proveli u zastavi oruzja... Valjda imam neke privilegije :)

Sent from my 2107113SG using Tapatalk

stojadin said:
Mene bi put do Kragujevca i nazad koštao ko pola puške 🙄

Ako su te nove Zastave kvalitetne kao i one starije serije dati još pola para od 15500 za put je i više nego isplativo. Za 22000 teško može da se kod nas kupi nova a dobra vazdušna puška.

Zdravo svima, da podelim sa vama... Upravo sam preuzeo novu zastavinu vazdusnu pusku iz fabrike. Posle nekog vremena konacno sam je dobio :) Izgleda da je u pitanju Zastava M97 (bar tako pise na cevi). U svakom slucaju, prezadovoljan sam ipak je nova puska nova puska :)

Attachments

• 11.jpg
    11.jpg
    59.6 KB · Views: 468
  • 09.jpg
    09.jpg
    90.2 KB · Views: 468
  • 05.jpg
    05.jpg
    142.2 KB · Views: 469
  • 04.jpg
    04.jpg
    146.5 KB · Views: 469
  • 03.jpg
    03.jpg
    199.7 KB · Views: 469
  • 01 (1) (1).jpg
    01 (1) (1).jpg
    91.6 KB · Views: 467
MilanIlic said:
Zdravo svima, da podelim sa vama... Upravo sam preuzeo novu zastavinu vazdusnu pusku iz fabrike. Posle nekog vremena konacno sam je dobio :) Izgleda da je u pitanju Zastava M97 (bar tako pise na cevi). U svakom slucaju, prezadovoljan sam ipak je nova puska nova puska :)
Zastava više sama ne zna da obeleži svoje puške ovo je m81A
U svakom slučaju čestitke za odličan komad oružja.

Neka je sa srećom i da traje kao i ove stare, bar 40-50 godina ;) .

Jeste M81A, izgleda su sklapali od čega su imali delove pa ubacili pogrešan cilindar. Šta piše na kutiji ili računu, koji je model?

stojadin said:
Kako ti se čini kvalitet izrade, kolika je garancija, koliko je koštala puška?

Cena je oko 16 000 dinara a za garanciju nisam gledao sta pise ali sam siguran da je bar 2 godine. Sto se kvaliteta tice deluje kvalitetno, ali to ce vreme pokazati.

Mane kouč je verovatno u pravu, na garanctom listu mi pise M81 ali na samoj pusci je ugravirano M97... Nemam pojma, nije mi ni bitno, bitno je da je nova i da ce je klinac koristiti za treninge sto je i bio plan. Nadam se da ce trajati... :)

zare said:
Neka je sa srećom i da traje kao i ove stare, bar 40-50 godina ;) .

Jeste M81A, izgleda su sklapali od čega su imali delove pa ubacili pogrešan cilindar. Šta piše na kutiji ili računu, koji je model?

Hvala Zare. Ako bude trajala koliko i moja M56 iz prve serije proizvodnje to ce onda biti bum :) medjutim i u zastavi su mi rekli da po kvalitetu i trajanju nece ni jedna trajati koliko M56 iz prve serije... Sada koliko je to tacno ne znam.

Users who are viewing this thread

• Back