Zastava vazdusne puske

Moguce, iskreno nisu me ni pitali koji mi model treba. Meni je bilo sve jedno, napomenuo sam im da mi treba za klinca za treninge streljastva.

M81 ima udubljenje za prste na kundaku i nišane kao M81. Imaš sve u ovoj temi sa sve slikama, prelistaj malo u nazad.

zare said:
M81 ima udubljenje za prste na kundaku i nišane kao M81. Imaš sve u ovoj temi sa sve slikama, prelistaj malo u nazad.
Razlika između m81 i m81 A je samo u nišanima , sve ostalo je identično.

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka

Odlazak u zastavinu prodavnicu i servis koji je u sklopu fabrike i molba :) a ako imas i neku vezu verovatnoca da ces je kupiti je veca :) heheh

Kazu da rade 5 do 10 pusaka jednom mesec dana ili jednom u 2 meseca. Bas malo a potraznja je ogromna. Malo me samo buni sto na cevi puske pise M97, na garantnom listu M81 a na fiskalnom racunu M56 :) ali dobro sta je tu je.

Sent from my 2107113SG using Tapatalk

Mane kouč said:
zare said:
Razlika između m81 i m81 A je samo u nišanima , sve ostalo je identično.

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
Tek sad vidim šta sam napisao. M81 ima udubljenje za prste na kundaku i nišane kao M56 a ne M81A nema udubljenje za prste na kundaku i ima novije nišane.

Tu verziju M81 sam dugo trazio ali bezuspesno. Prednji i zadnji nisan mi odgovara za klinca. Jedino sto su cene bile nerealne na oglasima.

Kupovina Zastavine vazdušne puške je skoro nemoguća misija ako ste van Kragujevca. Juče dobili cele dve puške i obe su prodate. Znači trebalo bi da se zove svaki dan, i ako dobiju par pušaka na stanju, treba da se zamoli prodvac da ostavi, i onda pravac Kragujevac.

stojadin said:
Kupovina Zastavine vazdušne puške je skoro nemoguća misija ako ste van Kragujevca. Juče dobili cele dve puške i obe su prodate. Znači trebalo bi da se zove svaki dan, i ako dobiju par pušaka na stanju, treba da se zamoli prodvac da ostavi, i onda pravac Kragujevac.
Te dve sto su napravljene su obe bile za mene :) Inace dugo se ceka na preuzimanje i jako malo se proizvode. Ne znam sta je razlog.

Imam poslovnu ideju za tebe, ti imaš veze u fabrici, kupiš po 16500,prodaješ po 19000, onda pošalješ brzom poštom. Nas dodje puška 20000,i ne moramo u Kragujevac,ti si dobar 2,5 crvene.

Hahaha, dobra ideja ali na zalost nije prihvatljiva. Ja verujem kad bi napravili par hiljada pusaka da bi sve prodali u roku od par sati. Ne znam zaista sta je razlog male proizvodnje, ne znaju ni oni sto rade tamo.

Sta mislite gde se zaradi mnogo vise para, na 1 vazdusnoj u Srbiji ili 1 automatskoj u Americi .

Ja koliko znam, cene u Americi Zastavinog oružja su više kao poklon. CZ99 je bio 200-250 dolara.... Kod nas je negde oko 60000 dinara...

Users who are viewing this thread

• Back