Ima u panimu neki kineski hronograf i kosta 8200 dinara. Identican kao i oni sa alija samo 2x skuplje ali se ne ceka 2+ meseca da stigne (pod uslovom da ga imaju u radnji). Ja sam moj kupio sa alija dok je burazer kupio u panimu i isti su sto se tice konstrukcije i brzine dijabola. Decimale ne pokazuje tacno vec su nekako fiksne vrednosti ali ona glavna vrednost je poprilicno tacna. Npr. u mom slucaju 240 m/s ce ovaj hronograf pokazati kao 240.0, 240.1, 240.9 i uvek te 3 vrednosti. 230 m/s ce pokazati kao 230.1, 230.3 i 230.7... Jednom prilikom sam poredio sa onim fx i jos jednim kineskim koji je po izgledu malo bolje konstrukcije i razlike u vrednostima skoro da nije bilo (sem decimala). Mana je sto dosta varira u odnosu na osvetljenje. Ako je u prostoriji neka sijalica koja blinka ili treperi, hronograf ce konstantno nesto da meri iako nista nije ispaljeno tako da je idealno da se testira u nekoj prostoriji gde su diode hronografa jedini izvor svetlosti ili da u blizini hronografa nema neke sijalice koja bi uticala na njegov rad. Podrum ili tavan je meni dosad bilo najbolje mesto za merenje

. Postoji opcija da se prebaci sa m/s u fps mada ja to nikad nisam probao.