ZBROIA Biathlon 550/200

Aleksandar Dević

Well-known member
Gledajući ZOI ove godine odn. biatlon, našao sam veliku sličnost, sa prvenstveno HFT disciplinom odn. ergonomijom oružja koje se koristi.

U svrhu treninga prvenstveno mlađeg pokolenja, proizvođači proizvode i PCP biatlon puške. Ovakve PCP puške imaju u ponudi Anschutz, Kalašnjikov pa i za nas slabo poznata Ukrainska ZBROIA.

ZBROIA Biathlon 550/200 puška koje mi je privukla pažnju - mislim da bi bila savršena za FT / HFT.

1772539547088.png

Proizvodi se i u snazi 16 J.

B2b.jpgB2t.jpg

Do sada kod nas ni jedan uvoznik nije imao u ponudi ZBROIA puške ?

Hm, zar nisu biatlon puške .22LR (olimpijski biatlon)? Ova puška gore je za decu koja do 18g ne smeju da koriste vatreno oružje.

Hm, zar nisu biatlon puške .22LR (olimpijski biatlon)? Ova puška gore je za decu koja do 18g ne smeju da koriste vatreno oružje.
U pravu si @zuxbg , biatlon puske su u kalibru 22 LR.
PCP biatlon puške su za treninge dece i treninge gde ne postoje uslovi za vatreno oružje.

Voleo bih ovu da vidim uživo

Koliko se sećam situacije od pre par godina, zbroja je imala nerealne cene
Zanimljiv je i Snowpeak MAT300, ali to je osnovna takmičarska puška od 7,5 J i cena je u EU oko 740 EUR.

ZBROIA Bitahlon 550/200 je ipak malo naprednija puška, 16 J i specifičan sistem punjenja, najsličniji MK puškama. Cena u UK 900 GBP, što je oko 1035 EUR. Mislim da cena uopšte nije nerealna?

ZBROIA Bitahlon 550/200 je ipak malo naprednija puška, 16 J i specifičan sistem punjenja, najsličniji MK puškama.

Учинило ми се да је циљ ФТ / ХФТ а зброја колико ми се чини има неодговарајући систем пуњења за фт/хфт?

Cena u UK 900 GBP, što je oko 1035 EUR. Mislim da cena uopšte nije nerealna?

Не знам ја нисам намеравао да купим пушку у енглеској, већ сам наговарао увознике да увезу, понуђена цена и услови су били сулуди, деловало ми је да зброја мисли да су они једини произвођач на свету и да сви хтели не хтели морају купити од њих. Разлог што је нема код нас је ужасан однос према дилерима и нереални захтеви и цене.

п.с. Ако погледаш цене FX biathlon пушке и енглеској, видећеш да је јефтинија од зброје

Ti ipak imaš bolji pristup informacijama od mene, jasno mi je sada zašto nema ZBROIA-e kod nas...a sličan je verovatno i razlog zašto nema ni nekih drugih brendova...

"Учинило ми се да је циљ ФТ / ХФТ а зброја колико ми се чини има неодговарајући систем пуњења за фт/хфт?" - одлично си то приметио, биатлон пушке имају магацине од пет дијабола, али се уз пушку добија и пет магацина. Моја идеја за ФТ/ХФТ је да сваки магацин пуним са две дијаболе и мењам их на свакој стази...

Users who are viewing this thread

Back