Sta reci a ne preterati a stvarno je sve bilo preterano dobro. Brat Zveki nas docekao kao kraljeve i tako se i ophodio prema nama. Prvo kao pravi domacin nas docekao kuci, gde smo imali predivnu veceru koju je spremula njegova supruga Tamara za koju imam sve reci hvale.
Nakon toga malo smo prosetali do centra i ko zna sta bi sve tu bilo da nije se spremalo da svane. Ja se secam svega al posle 27 duplog Jacka slabo se nesto prisecam
Kukuuuu ... jedva sam ustau u Subotu ujutru i jedva da sam mogao da pricam ( valjda sam toliko pevao celu noc ).
Da ne duzim 2 dana i noci sa Zvekijem i Rakijem je nesto sto ce ostai vecno urezano u mom mozgu kao jedan od naj naj boljih zezanja ikada.
Zveki je jedan fantastican covek koga bi svako pozeleo da ima za prijatelja i ovim putem javno zelim da mu se zahvalim za svo vreme koje je odvojio za nas i da je definitivno ovo sigurno preraslo u nesto vise neg prijateljstvo.... Hvala Brat Zveki
E sad ... pucanje je bilo vrhunsko gde smo istresli hiljade dijabola sa vrhunskim rezultatima. Malo zelja za pucanjem, malo posledice nocnog zivota malo prevelika zelja za takmicenjem je rezultovala malim brojem slika i videa.... totalno smo zaboravili da sve to trebalo zabeleziti detaljnije ali na kraju krajeva ko zna mozda su ovo prvi koraci kod nas ka zacecima BR.
Finalni rezultat ... na takmucenju 100m u 3 pobede 2:1 sa malo srece i vise znaja ubih kralja balkana.
Najveci rezultat ovog takmicenja je da je Zveki pristao da mu razgibam pusku i uteram jsb heavy mk2 u 270ms.
Drugog dana nismo se takmicili ali smo i¹sto pravili vrhunske grupe na 100m gde je Zvezdan bio i bolji od mene al jbga van Takmicenja.... hahahhahaa
Rajko koji je pucao sa nama ni malo nije zaostajao za nasim rezultatima tako da sve u svemu svi smo pobednici jel su odlucivali mm.
Krajnji rezulta je da smo svi imali po naprimer 4 u 10-15mm i onda jedna ode u pm i tu se videlo puno puta da je ipak do dijabole a ne do nas. Ja sam u jednom trenutku imao 6 meta sa grupama od 4 kom u 10-15mm al jedna van grupe 2-3-4-5cm.
Sve u svemu ... vrhunsko druzenje sa vrhunskim ljudima i osmeh na licu 2 dana bez prestanka.
Hvala Zvezdane i Hvala Longrifle ( a jes dugacka u pm).
https://youtu.be/r-4tlzxwKIA