Јуче сам био у КГ послом и свратио у Заставу. Одавно сам планирао да купим кундак да заменим на мојој М56. Најпре сам питао имају ли за продају ваздушну пушку, пре бих купио нову пушку него само кундак. Рекоше да немају, да их добијају пар месечно па ко налети да купи и не може да се наручи. Добро, рекох, дајте ми онда кундак за М56. Дође човек из сервиса и донесе кундак и каже да је за М81 и да мора да се мало преправи. Пошто сам понео оригинални кундак упоредио сам и видео да је разлика само на месту где се шрафи штитник окидача и да није неки проблем да се то преправи. Док сам разгледао кундак дође један старији човек и каже да је дошао по пушку. Претпоставио сам неку ловачку, пошто ваздушних нема. Изнесе му продавачица белу кутију, човек је отвори и ја бацих поглед, кад унутра у целофану нова ваздушна пушка. Упитах поносног власника како је успео да дође до пушке и он ми објасни да је радник Заставе скоро 40 година и да је одавно поручио и дуго је чекао... Значи да се запослим у Застави и да радим 40 година, онда би имало шансе да купим пишкицу.