U zdravlju da sluzi!!! Daj grupe kad stignes, ako moze i sa stola, bas me zanima.Elaboriraj malo da i nama bude jasno šta je pisac hteo da kažeZa taj novac mogu odmah da batale proizvodnju.
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
Navedi molim te cicnjenice po kojim kriterijuma je najgora puska? Da si je bar drzao u ruci pa i da kazes nesto... molim te uzdrzi se od glupih komenatara i citaj malo postove ovde na forumu da naucis nesto pametno. Ovom porukom zavrsavam prepucavanje sa tobom jer ne zelim da pokrecem temu nepoznavanja zastavinih vazdusnih pusaka. PozElaboritaj ?
Vidi 25.000,00 din je za jednu od najgorih pušaka ozbiljan novac. Kinezi tog ranga koštaju od 9.000,00. To emotivna vrednost to me zaobiđi i ti i svi ostali. Da to pije vodu ne bi svi jurili najbolje puške sveta nego bi kupovali zastavu. Isto je i sa svim ostalim robnim markama.
M97 je inace nastala u saradnji sa Anschutz-om. Kundak je inace drveni u crnoj boji. Koliko znam u drugoj boji ih fabrika nije radila.Одлично изгледа! Личи помало на Аншиц 335. Да ли их раде са дрвеним кундаком?
Svaki hobi kosta... Ali, nije sve u parama...Elaboritaj ?
Vidi 25.000,00 din je za jednu od najgorih pušaka ozbiljan novac. Kinezi tog ranga koštaju od 9.000,00. To emotivna vrednost to me zaobiđi i ti i svi ostali. Da to pije vodu ne bi svi jurili najbolje puške sveta nego bi kupovali zastavu. Isto je i sa svim ostalim robnim markama.
Ne znam kakva je procedura, ja sam isao preko ljudi koje poznajem, a onda su oni kontaktirali dalje... inace mozes sve informacije da dobijes preko telefona sa sajta zastave oruzja. Znam da proizvore par komada vazdusnih na 2-3 meseca tako da mozes da se prijavis za kupovinu sigurno.Baš lepo! Zamoliću te da napišeš kakva je procedura oko poručivanja (koga zvati, kako poručiti), pa da probamo svi mi koji smo zaintersovani da poručimo.
Vidi 25.000,00 din je za jednu od najgorih pušaka ozbiljan novac. Kinezi tog ranga koštaju od 9.000,00.
Zovem sutra pa javljam rezultate poziva.... inace mozes sve informacije da dobijes preko telefona sa sajta zastave oruzja. Znam da proizvore par komada vazdusnih na 2-3 meseca tako da mozes da se prijavis za kupovinu sigurno.