Laki Topalović
Active member
Ovaj remen je odgovarajući za one ankere.
Ankeri su mi stigli brzo,remen čekam...
Aliexpres je mama za ove sitnice
Ankeri su mi stigli brzo,remen čekam...
Aliexpres je mama za ove sitnice
Uh,pod hitno monoblok nosač optike.Vrlo lako može da se desi da taj nosač ošteti lastin rep,suviše je jaka opruga te puške za njega.Još si uzeo visoke,koliko vidim?Prednji plastični nišan možeš lako da skineš,pa komotno turiš niži nosač.![]()
Sa današnjeg gađanja…
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ovo ti je Hawke-ov monoblok na trećoj i četvrtoj slici,oko 5000 bi trebalo da je po radnjama.Još bolja opcija je Dianin(samo Dianin) ZR maunt.Jednu Hawke opriku sam skrcao posle 200 dijabola,tako da sad pazim.![]()
Sa današnjeg gađanja…
Uh,pod hitno monoblok nosač optike.Vrlo lako može da se desi da taj nosač ošteti lastin rep,suviše je jaka opruga te puške za njega.Još si uzeo visoke,koliko vidim?Prednji plastični nišan možeš lako da skineš,pa komotno turiš niži nosač.
Ovo su dvodjelni prstenovi koji dolaze sa Dianinom optikom. Mislim da ću brzo nabaviti ovaj Hawke monoblick, oko 30€ je. Ako ništa drugo, ima zaključavanje u rupi na sanduku puške.
Inače Diana optika uopšte ne izgleda loše, upucah je na 35m, crno svaki put se može pogoditi , dok mi se nije pomjerila montaža pa sam morao ponovo upucavati.
Sent from my iPhone using
Hawke vantage 3-9x sam imao na Diani na monobloku pre montaže ZR,bez problema je istrpela 7 ili 8 kutija dijabola.Ne savetujem tu optiku jedino zbog končanice,koja pokriva širok prostor pri gađanju.Ovo su dvodjelni prstenovi koji dolaze sa Dianinom optikom. Mislim da ću brzo nabaviti ovaj Hawke monoblick, oko 30€ je. Ako ništa drugo, ima zaključavanje u rupi na sanduku puške.
Inače Diana optika uopšte ne izgleda loše, upucah je na 35m, crno svaki put se može pogoditi , dok mi se nije pomjerila montaža pa sam morao ponovo upucavati.