Diana EMS 34 Black 20 džula

9ff41db5b9fab3cb688fc3b4db277fe7.jpg

Sa današnjeg gađanja…

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sa današnjeg gađanja…

Uh,pod hitno monoblok nosač optike.Vrlo lako može da se desi da taj nosač ošteti lastin rep,suviše je jaka opruga te puške za njega.Još si uzeo visoke,koliko vidim?Prednji plastični nišan možeš lako da skineš,pa komotno turiš niži nosač.

Sa današnjeg gađanja…

Ovo ti je Hawke-ov monoblok na trećoj i četvrtoj slici,oko 5000 bi trebalo da je po radnjama.Još bolja opcija je Dianin(samo Dianin) ZR maunt.Jednu Hawke opriku sam skrcao posle 200 dijabola,tako da sad pazim.

Attachments

• 1.jpg
    1.jpg
    118.3 KB · Views: 27
  • 2.jpg
    2.jpg
    99.2 KB · Views: 25
  • 3.jpg
    3.jpg
    105.4 KB · Views: 26
  • 4.jpg
    4.jpg
    130 KB · Views: 27
Uh,pod hitno monoblok nosač optike.Vrlo lako može da se desi da taj nosač ošteti lastin rep,suviše je jaka opruga te puške za njega.Još si uzeo visoke,koliko vidim?Prednji plastični nišan možeš lako da skineš,pa komotno turiš niži nosač.

Ovo su dvodjelni prstenovi koji dolaze sa Dianinom optikom. Mislim da ću brzo nabaviti ovaj Hawke monoblick, oko 30€ je. Ako ništa drugo, ima zaključavanje u rupi na sanduku puške.
Inače Diana optika uopšte ne izgleda loše, upucah je na 35m, crno svaki put se može pogoditi , dok mi se nije pomjerila montaža pa sam morao ponovo upucavati.

Ovo su dvodjelni prstenovi koji dolaze sa Dianinom optikom. Mislim da ću brzo nabaviti ovaj Hawke monoblick, oko 30€ je. Ako ništa drugo, ima zaključavanje u rupi na sanduku puške.
Inače Diana optika uopšte ne izgleda loše, upucah je na 35m, crno svaki put se može pogoditi , dok mi se nije pomjerila montaža pa sam morao ponovo upucavati.

Sent from my iPhone using

Hawke vantage 3-9x sam imao na Diani na monobloku pre montaže ZR,bez problema je istrpela 7 ili 8 kutija dijabola.Ne savetujem tu optiku jedino zbog končanice,koja pokriva širok prostor pri gađanju.

Još neko iskustva sa ovom puškom? Ja se i dalje borim sa pritezanjem šarafa, čista mora. Neke sam i lock-ovao…

Users who are viewing this thread

Back