Najveća kolekcija, rispekt

Da ne kvarim zabavu, ali fwb300 i 300s i walther lgr su klasa iznad weihrauch pušaka

Reći ću samo...
![]()
Imam insajdersku informaciju, sledeća prinova će nas sve totalno šokirati![]()

Brat moj ipak se drzim samo brace nemaca 

Ti si čoveče već uveliko KOLEKCIONAR
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Bez pogovora, jer su umetnicka dela inzinjerstva, inovacije I kvaliteta.Da ne kvarim zabavu, ali fwb300 i 300s i walther lgr su klasa iznad weihrauch pušaka
Bez pogovora, jer su umetnicka dela inzinjerstva, inovacije I kvaliteta.
Olimpijski standard - Pravljene iskljucivo da ispune cilj preciznosti, ponovljivosti I dugovecnosti, sa cenom kao sekundarnom stavkom. Pa nikad nisu ni bile jeftine. Rolls Royce medju VP.
A koliko bi tek danas kostala jedna nova FWB300 ili LGR ? Minimum 3 puta skuplje nego HW97 (neki nivo Steyer recimo), pa sa obzirom na razlicite namene I kategorije nije ih uredu ni uporedjivati, mada je uvek interesantno praviti tu paralelu.
Kada sam pomenuo poređenje, upravo sam imao na umu da ti imaš celu kolekciju, i samo dao mišljenje šta se meni iz nje najviše dopada

Ovo je inace Ikea ormar koji sam ja prepravio i sluzi nameni. Ali mislim da je vreme za nesto ozbiljnije i bolje, namenski...? A i iskreno zena jedva ceka da me istera iz njega da moze da stavlja stvari....

baš me zanimaju utisci!
Kakvo ludilobaš me zanimaju utisci!
Dobar ti taj adapter za prednji diopter![]()

Bez tebe ovo ne bi bilo moguce kompletirati
Sad u planu je totalno rasklapanje i poliranje i odmascivanje. Mozda i smanjivanje snage da se postigne bolja preciznost.
Ovako lep kundak si "usro" sa ovim aluminijumskim butplate....ali !!!! o ukusima se ne raspravlja...Hteo bi da prestavim moju novu tvorevinu.
WEIHSCHÜTZ Hw30s![]()
![]()
Anschütz 6834 set dioptera i prednjeg tunela
I
Anschütz 4579 Aluminijuski butt plate.
Ja zadovoljan kako je ispalo i mnogo je lepo za rame i drzanje..
Privrženost komadu opreme, najučinkovitije se uči i potvrđuje empirijski, čestitke.
Što se tiče podmazivanja, kod ovog modela, samo u elementarnim tragovima jer je veoma sklon dizelingu - hod klipa oko 61mm, d=22mm, pa veliki preload opruge, daje prilično agresivan rad majušnog aparata.
Za dobijanje preciznosti smanjivanjem snage, nisam siguran. Pištolj zbog svoje konstrukcije, hipersenzitivan na držanje, lično sa većom snagom (kraći dwell time) sam dobijao bolje rezultate. Razmak nišanske tačke od oko 250mm (!) u odnosu ma osu cevi na 10m, samo po sebi govori.
Poliranje? Možda obaranje unutrašnjih ivica suknje klipa, da bi se opruga manja čula prilikom sabijanja (samo korisnički doživljaj, ona vijuga po osi jer nema vođicu), eventualno dodirne površine dviju poluga gde su zakačene za klip - za lepši osećaj na samom početku ciklusa natezanja.
Sa šogorom smo razvili priličan OKS, tokom igranja sa njome...
Sve najbolje