in you opinion Is this because there was not enough r+d before release and simply rushed to market too early and let the buyer become the guineapig ????Bice, samo da se resim da se posvetim pusci
Sent from my 22101316UG using Tapatalk
Thats very good serviceNo, those are my wishes and the factory listens to the wishes of the customer
A kako ventil "zna" da li je prva ili druga dijabola? Meni to lici da ne dihtuje regulator.i eliminaciju par metara manje brzine na prvoj dijaboli.
Ventil nema veze sa time. regulator ima i kripuje ili ti na naski ne drzi zeljeni pritisak, Ventil u ovom slucaju sluzi da moze da se podesi da ne trosi nepotreban vazduh iza dijabole. Posto je epic nova puska i kao i kod drugih proizvodjaca uvek ima decijih bolesti koje se kroz buduce modele odklanjaju upravo primedbama korisnika.A kako ventil "zna" da li je prva ili druga dijabola? Meni to lici da ne dihtuje regulator.
Pozdrav, evo i nekog mog iskustva sa tom puškom - ja sam odustao od Epic regulatora i ugradio Huma Raptor. E to je sad druga pjesma. Imam oba dvije cevi za nju i CZUB i Lothar Walther 700 mm. Testirao sam vrlo malo jer puška je došla prije mjesec dana, a ne smrzava mi se vani. Kvaliteta izrade jest vrhunska ali regulatorom nisam bio zadovoljan. Dao sam mu vremena par dana da se adaptira i nije mi se dalo više gnjavit sa njim. Poslali su mi novi eto sad imam dva u kutiji stoje. Huma ne da radi dobro već ubija.Ventil malo drugaciji sa ciljem boljeg iskoriscenja vazduha i eliminaciju par metara manje brzine na prvoj dijaboli. Ne koristim slagove pa mi bezveze da trosim vazduh kao da je teski slag. I da, malo drugaciji regulator sa delovima da mogu da prepakujem
Ja se ne zelim zamarat sa tim. Huma radi od prvog dana i na hladnom i na toplomRadi i stari i novi original, imam oba.
Prva serija je drzala konstantnu brzinu do sudnjeg dana, menjala se samo decimala. Kakve su u kasnije serije ugradjivali nemam uvid.
Ja sam uzeo bukvalno cim se pojavila na trzistu, cekao da krale nabavi. Cinjenicno je imao krip u startu ali posle radi
Druze, cini mi se da nam dugujes povratnu informaciju.Daleko je to kod mene od zamaranja, to je hobi i cisto zadovoljstvo...sredi sve sto se moze srediti.
Ako bas ne moze onda se menja a moze u ovom slucaju.
Imam puske od po nekoliko godina pa i dalje cackam oko njih a rade odlicno.
Jbg kad volim i uvek mislim da mora bolje