Prva, kupljena u Srbiji ... u Panimu, 6.35 mm cev 700mm. Čeka se optika ... vaši predlozi za optiku sa nižim turetom a velikim uvećanjem za sad minotaur 12-60x60 ... ako neko zna nešto bolje na našem tržištu do 100000 din nek javi ... hvalaView attachment 19565View attachment 19566View attachment 19567
Po meni bolja je u trouglu preciznosti, daljine, spoljnog uticaja od 5,5, mada nisam neki ekspert. Preporuka je svakako da probas oba kalibra pa da vidis sta ti vise odgovara. Ja imam Impact X isto u 6.35 i super se pokazao tako da nisam hteo da menjamGledam i merkam i ja.... nisam još imao PCP , ali sam stava ili najbolje ili ništa (u dosta stvari)
Celo vreme razmišljam samo o 5,5 mm , da li ima poseban razlog zašto obojica uzimate veću tj 6,35 ?
Izvinite ako je glupo pitanje.
Po meni bolja je u trouglu preciznosti, daljine, spoljnog uticaja od 5,5, mada nisam neki ekspert.
Celo vreme razmišljam samo o 5,5 mm
Nisam rekao da je samo precizniji nego u odnosu te 3 stvari da je po meni bolji, ali licna preferencija svakako. Mislim da se nece pogresiti ni sa jednim ni sa drugim. Svakako moze da se menjaPo kojoj logici je precizniji 6.35?
5.5 je prava stvar.
Slazem se sa tobom. Na jednog od ta 2 sam pomogao da se montira optika i imao čast da iz istog pucam. Doduše bio je 5.5 kalibar.Прва у другом увозу, трећа ако не ресетујемо бројач![]()
Slazem se sa tobom. Na jednog od ta 2 sam pomogao da se montira optika i imao čast da iz istog pucam. Doduše bio je 5.5 kalibar.
Vidi, kod imakta nema veze, kupiš drugu cev sa kitom za nju i imaš kalibar koji hoćeš, ja mislim da je 6.35 baš srednj kalibar može sve ... a i orion koji imam 6 godina je u 6.35 kalibru, oa imam municije tonu ... ja ću uzeti kasnije i 9mm kalibarGledam i merkam i ja.... nisam još imao PCP , ali sam stava ili najbolje ili ništa (u dosta stvari)
Celo vreme razmišljam samo o 5,5 mm , da li ima poseban razlog zašto obojica uzimate veću tj 6,35 ?
Izvinite ako je glupo pitanje.
Neznam to mi rekoše u panimu ... možda njsu u pravu, pozdravПрва у другом увозу, трећа ако не ресетујемо бројач![]()
Neznam to mi rekoše u panimu ... možda njsu u pravu, pozdrav