FX IMPACT M4

Dva su prodata do sada. Utisci su da je tu nešto menjano :). Šalu na stranu, sve smo već videli na YT. Konačno ozbiljan okidač (razlika je drastična), bolji rukohvat i to je to što se tiče našeg kontakta sa puškom. Novi (poboljšani) regulator je tu malo duže, ima ga u novijim M3 i mavericima. Lastin rep, pinovi u front suport-u i guiding plate-u sada ne dozvoljavaju da se prilikom sastavljanja nešto postavi van ose... Odlične izmene.

Ja bih voleo još da vidim da se podeblja pomenuti guiding plate (bar tri puta). i da se prošire za 2mm rupe u reloading block-u i rear suport-u.

Prva, kupljena u Srbiji ... u Panimu, 6.35 mm cev 700mm. Čeka se optika ... vaši predlozi za optiku sa nižim turetom a velikim uvećanjem za sad minotaur 12-60x60 ... ako neko zna nešto bolje na našem tržištu do 100000 din nek javi ... hvala20250131_101803.jpg20250131_102743.jpg20250131_103356.jpg

Gledam i merkam i ja.... nisam još imao PCP , ali sam stava ili najbolje ili ništa (u dosta stvari)

Celo vreme razmišljam samo o 5,5 mm , da li ima poseban razlog zašto obojica uzimate veću tj 6,35 ?

Izvinite ako je glupo pitanje.

Gledam i merkam i ja.... nisam još imao PCP , ali sam stava ili najbolje ili ništa (u dosta stvari)

Celo vreme razmišljam samo o 5,5 mm , da li ima poseban razlog zašto obojica uzimate veću tj 6,35 ?

Po meni bolja je u trouglu preciznosti, daljine, spoljnog uticaja od 5,5, mada nisam neki ekspert. Preporuka je svakako da probas oba kalibra pa da vidis sta ti vise odgovara. Ja imam Impact X isto u 6.35 i super se pokazao tako da nisam hteo da menjam

Po kojoj logici je precizniji 6.35?

5.5 je prava stvar.
Nisam rekao da je samo precizniji nego u odnosu te 3 stvari da je po meni bolji, ali licna preferencija svakako. Mislim da se nece pogresiti ni sa jednim ni sa drugim. Svakako moze da se menja 🙂

Slazem se sa tobom. Na jednog od ta 2 sam pomogao da se montira optika i imao čast da iz istog pucam. Doduše bio je 5.5 kalibar.

Заправо је пети, заборавио сам на лилков продужени 5.5 са 800 цевком

Vidi, kod imakta nema veze, kupiš drugu cev sa kitom za nju i imaš kalibar koji hoćeš, ja mislim da je 6.35 baš srednj kalibar može sve ... a i orion koji imam 6 godina je u 6.35 kalibru, oa imam municije tonu ... ja ću uzeti kasnije i 9mm kalibar

Neznam to mi rekoše u panimu ... možda njsu u pravu, pozdrav

Сто посто су у праву за овај увоз или за ову годину. За прошли увоз (проше године) први М4 продат је такође у Паниму 21.10.2024. а други 30.11.2024.

Users who are viewing this thread

Back