Stevan S.
Member
Volim da budem spreman na probleme pre nego što me stignu.
U tom smislu, nameravao sam da kupim rezervne delove koji bi mi mogli zatrebati u budućnosti, odmah uz pušku.
Nažalost, nisam uspeo, jer na veb-sajtu su bili dostupni za kupovinu, ali u prodavnici zapravo NISU bili dostupni, i niko nije znao kada će ponovo biti dostupni.
Nakon toga, pretražio sam oglase na srpskim sajtovima i naišao na ovo:
Opruge i dihtunzi za vazdušne puške
Garantovani vek trajanja opruge 7000 navijanja.
Garantovani vek trajanja dihtunga klipa/cevi 10000 opaljivanja.
To me je donekle iznenadilo...
Kada sam se predstavio na ovom forumu, nisam napisao celu svoju životnu priču, već samo svoju trenutnu situaciju.
Već sam pucao vazdušnom puškom kao dete (tada Slavija 520) i ispalio ne znam koliko hiljada metaka, BEZ IKAKVIH problema!
Možda samo nisam primetio da nešto nije u redu...?
Teško mi je da u to poverujem, jer sam postao odličan strelac i mogao sam da pogodim skoro sve što sam ciljao.
Moje pitanje:
Kako znate da opruga i dihtunzi više ne rade ispravno i da ih je potrebno zameniti?
U tom smislu, nameravao sam da kupim rezervne delove koji bi mi mogli zatrebati u budućnosti, odmah uz pušku.
Nažalost, nisam uspeo, jer na veb-sajtu su bili dostupni za kupovinu, ali u prodavnici zapravo NISU bili dostupni, i niko nije znao kada će ponovo biti dostupni.
Nakon toga, pretražio sam oglase na srpskim sajtovima i naišao na ovo:
Opruge i dihtunzi za vazdušne puške
Garantovani vek trajanja opruge 7000 navijanja.
Garantovani vek trajanja dihtunga klipa/cevi 10000 opaljivanja.
To me je donekle iznenadilo...
Kada sam se predstavio na ovom forumu, nisam napisao celu svoju životnu priču, već samo svoju trenutnu situaciju.
Već sam pucao vazdušnom puškom kao dete (tada Slavija 520) i ispalio ne znam koliko hiljada metaka, BEZ IKAKVIH problema!
Možda samo nisam primetio da nešto nije u redu...?
Teško mi je da u to poverujem, jer sam postao odličan strelac i mogao sam da pogodim skoro sve što sam ciljao.
Moje pitanje:
Kako znate da opruga i dihtunzi više ne rade ispravno i da ih je potrebno zameniti?