Webley & Scott
Well-known member
U mm! Bravo !
Tamniji deo je prvobitno drvo, pa ofarbano ili neki drugi materijal?
Tamniji deo je prvobitno drvo, pa ofarbano ili neki drugi materijal?
Écheis díkio, to touféki me vélos mou eínai fysiká kalýtero apó opoiodípote springerica kai fysiká tha parameínei gia geniés metá apó eména, an thélei o Theós! Chaíromai pou katálaves ki esý, ópos o Stéfan, ti eínai i poiótita, allá bliach., tou yposchéthika óti tha allázame próta emeís, opóte den écho éna gia séna? Allá, ypothéto óti o Stéfan tha se afísei na to dokimáseis kápoia stigmí kai na nióseis aftí tin diastrofí tis poiótitas, yfasméni se káthe méros tou vélous tou toufekioú.Izvini, ali ne mogu da odolim da ne reagujem na tvoju izjavu "...i da ima da ostavi nesto potomcima" - ti ne treba da brineš, kod tebe je potpuno jasno koja od tvoje tri trenutne puške će ostati potomcima...![]()
Има ли још неко да је убацио у гугл транслејт?Écheis díkio, to touféki me vélos mou eínai fysiká kalýtero apó opoiodípote springerica kai fysiká tha parameínei gia geniés metá apó eména, an thélei o Theós! Chaíromai pou katálaves ki esý, ópos o Stéfan, ti eínai i poiótita, allá bliach., tou yposchéthika óti tha allázame próta emeís, opóte den écho éna gia séna? Allá, ypothéto óti o Stéfan tha se afísei na to dokimáseis kápoia stigmí kai na nióseis aftí tin diastrofí tis poiótitas, yfasméni se káthe méros tou vélous tou toufekioú.

Pa sto ne kazes da ti je baba iz Irokeza kuće ! Pa i moja je !A Vi pokusavate ovo da prevedete
[automerge]1766186730[/automerge]
Ja se izvinjavam na mom "uskom" Grckom, naucio sam ga od babe, a koja je inace potomak Severnoamerickih Irokeza. Eto, odatle i moja ljubav prema strelopuskama. Ne pitajte me kako je sve ovo povezano, veoma je zajebano, sprzilo bi Vam mozak.
Eto vidis, ipak je dnk cudo. Pitacu bas pokojnu mi babu, da li poznaje tvoju babu? Ko zna, mozda i jesmo rodjaci po babine linijePa sto ne kazes da ti je baba iz Irokeza kuće ! Pa i moja je !
A tvoj starogrčki moraš da doradiš...ono što si napisao je upućeno Stefanu, a ne meni!
Al' važno je da smo rođaci po "babine linije". Verovatno sam zato i razmišljao da kupim od tebe strelopušku...

Jes u pravu si, van svakog topica smoFaktički odosmo u off-topic
Sent from my iPhone using Tapatalk
Čestitam Stefane, nek' te dobro služi!Ufff… ljubav na prvi pogled. Dugo sam pokušavao da odolim, ali nije išlo. Veliko hvala gospodi i damama iz lovačke radnje Peloponez! Napravili su mi ponudu koja se jednostavno ne odbija.
Još ovaj primerak 98-ice ima prelepu šaru po celom kundaku...
@goxy će da bude zadužen za Tbt maxi pro kit. Pišu da je još bolja sa short-stroke-om. Videćemo kako će se to pokazati , a i testirati sve pa pisati u njenoj sekciji.
![]()
![]()
![]()
![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk