Weihrauch springerice

Izvini, ali ne mogu da odolim da ne reagujem na tvoju izjavu "...i da ima da ostavi nesto potomcima" - ti ne treba da brineš, kod tebe je potpuno jasno koja od tvoje tri trenutne puške će ostati potomcima...:ROFLMAO:
Écheis díkio, to touféki me vélos mou eínai fysiká kalýtero apó opoiodípote springerica kai fysiká tha parameínei gia geniés metá apó eména, an thélei o Theós! Chaíromai pou katálaves ki esý, ópos o Stéfan, ti eínai i poiótita, allá bliach., tou yposchéthika óti tha allázame próta emeís, opóte den écho éna gia séna? Allá, ypothéto óti o Stéfan tha se afísei na to dokimáseis kápoia stigmí kai na nióseis aftí tin diastrofí tis poiótitas, yfasméni se káthe méros tou vélous tou toufekioú.

Nemam na tastaturi cirilicu, a nemam ni Grcku, pa sam se morao snalaziti. Jeste skrnavljenje, ali sta je tu je, morao sam kolegi Adevicu da objasnim najprostije sto znam :)

55bb0087f1704b5e75f52af27e3cda6e.jpg

1134966e349c31d08ff76107ea5fa0e4.jpg

dee46fea7d9c377039b34e3c4c1f1b44.jpg

892925ad737545f5634f2a497cdf9b59.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Last edited:
Écheis díkio, to touféki me vélos mou eínai fysiká kalýtero apó opoiodípote springerica kai fysiká tha parameínei gia geniés metá apó eména, an thélei o Theós! Chaíromai pou katálaves ki esý, ópos o Stéfan, ti eínai i poiótita, allá bliach., tou yposchéthika óti tha allázame próta emeís, opóte den écho éna gia séna? Allá, ypothéto óti o Stéfan tha se afísei na to dokimáseis kápoia stigmí kai na nióseis aftí tin diastrofí tis poiótitas, yfasméni se káthe méros tou vélous tou toufekioú.
Има ли још неко да је убацио у гугл транслејт? 🤣

A Vi pokusavate ovo da prevedete :):):)
[automerge]1766186730[/automerge]
Ja se izvinjavam na mom "uskom" Grckom, naucio sam ga od babe, a koja je inace potomak Severnoamerickih Irokeza. Eto, odatle i moja ljubav prema strelopuskama. Ne pitajte me kako je sve ovo povezano, veoma je zajebano, sprzilo bi Vam mozak.

Last edited:
A Vi pokusavate ovo da prevedete :):):)
[automerge]1766186730[/automerge]
Ja se izvinjavam na mom "uskom" Grckom, naucio sam ga od babe, a koja je inace potomak Severnoamerickih Irokeza. Eto, odatle i moja ljubav prema strelopuskama. Ne pitajte me kako je sve ovo povezano, veoma je zajebano, sprzilo bi Vam mozak.
Pa sto ne kazes da ti je baba iz Irokeza kuće ! Pa i moja je !
A tvoj starogrčki moraš da doradiš...ono što si napisao je upućeno Stefanu, a ne meni!
Al' važno je da smo rođaci po "babine linije". Verovatno sam zato i razmišljao da kupim od tebe strelopušku...

Pa sto ne kazes da ti je baba iz Irokeza kuće ! Pa i moja je !
A tvoj starogrčki moraš da doradiš...ono što si napisao je upućeno Stefanu, a ne meni!
Al' važno je da smo rođaci po "babine linije". Verovatno sam zato i razmišljao da kupim od tebe strelopušku...
Eto vidis, ipak je dnk cudo. Pitacu bas pokojnu mi babu, da li poznaje tvoju babu? Ko zna, mozda i jesmo rodjaci po babine linije :):):)

Slusaj, to zapravo i jeste tako, svaka tema, koliko god zanimljiva bila, u nekom trenutku postane monotona, a pogotovu ljudima koji su tek ostvarili kontakt sa istom, dodje do przenja mozga. E tu nastupamo mi, razbijaci monotonije! Malo sale i sege, nikada nije na odmet, cisto radi restarta mozdanih ganglija, jer neuroni su cudo kada upadnu u monotonu sredinu :)
[automerge]1766389016[/automerge]
A i inace, svi smo mi nekada navijali za Topica :):):)

Ufff… ljubav na prvi pogled. Dugo sam pokušavao da odolim, ali nije išlo. Veliko hvala gospodi i damama iz lovačke radnje Peloponez! Napravili su mi ponudu koja se jednostavno ne odbija.

Još ovaj primerak 98-ice ima prelepu šaru po celom kundaku...

@goxy će da bude zadužen za Tbt maxi pro kit. Pišu da je još bolja sa short-stroke-om. Videćemo kako će se to pokazati , a i testirati sve pa pisati u njenoj sekciji.

48bee098caff929f3be96b30e5c44be2.jpg

32b29cf7d5615ad3fbd012f12ec9debf.jpg

38c38596efcaaf4a881b91062230baa9.jpg

8a3449771c72d7d8d9d79bf86950d61c.jpg

Ufff… ljubav na prvi pogled. Dugo sam pokušavao da odolim, ali nije išlo. Veliko hvala gospodi i damama iz lovačke radnje Peloponez! Napravili su mi ponudu koja se jednostavno ne odbija.

Još ovaj primerak 98-ice ima prelepu šaru po celom kundaku...

@goxy će da bude zadužen za Tbt maxi pro kit. Pišu da je još bolja sa short-stroke-om. Videćemo kako će se to pokazati , a i testirati sve pa pisati u njenoj sekciji.

48bee098caff929f3be96b30e5c44be2.jpg

32b29cf7d5615ad3fbd012f12ec9debf.jpg

38c38596efcaaf4a881b91062230baa9.jpg

8a3449771c72d7d8d9d79bf86950d61c.jpg

Čestitam Stefane, nek' te dobro služi!

Pošto je tema Weihrauch springerice, gledam i pitam se zašto je proizvođač na ovaj model stavio podesivu obrazinu, a na HW97 nije?
Razumem zašto nije na puške koje imaju nišane, al' ne znam zašto nije na sve puške koje su predviđene za optike?

Hvala ti druže moj!

Iskreno, ovde mi Weihrauch nikada nije bio potpuno jasan.
Na pušku koja im je praktično glavna takmičarska springerica, namenjena isključivo za pucanje sa optikom, oni stave istu obrazinu kao na HW77, koja ima i mehaničke nišane i sasvim drugačiju filozofiju korišćenja.

HW97 je puška koja se uvek puca sa optikom, i upravo zbog toga bi podesiva obrazina trebalo da bude standard, a ne luksuz ili „uradi sam“ projekat.

Ovo što sam ja uradio na mojoj 97KT, po meni, trebalo bi da izlazi iz fabrike na svakoj HW97-ici i to bez razmišljanja.

Users who are viewing this thread

Back