Hvala lepo na odgovorima. Otprilike, tu sam gde sam i bio.

Da, sa 6.35, jeftinije su dijabole i veci je izbor. Da li cu pucati slug ili dijabole, jos ne znam. Isao bih na precoznost i daljinu. Kad se saberem i presaberem, uzevsi u obzir finansije, ono za sta bih mogao da se protegnem je Snowpeak M25 u kalibru 7,62. Gledao svasta, ta puska i kalibar mi se bas svidjaju i cena je takva da mogu da priustim. Naravno uz kompresor i optiku.Sto se optike tice, prvo sam razmatrao T-Eagle ER 6-24×50 SFIR. Ono sto je obavezno je Objektiv od 50mm, tubus od 30mm,tanka koncanica sa finom podelom, naravno, podesavanje paralakse, tureti otvoreni bez poklopaca i okular sto veceg precnika. Osvetljenje koncanice nije presudno, ali dobro da ima. Naravno, bitno je i vidno polje pri maksimalnom uvecanju. I onda, naravno, uvek ide ono pa jos malo para za nesto bolje

pa se resih za VECTOR Orion Pro Max 6-24×50 HDSCOL-63. Dakle, puska i optika 80 000din. To je neki maximum koji mogu da dam. To pazarim, pucam, vidim kako mi lezi, pa ako bas pozelim nesto drugo, tu su oglasi, presabiranje finansija, pa da vidimo. Ali mislim da cu ovu kombinaciju koristiti duze vreme.
Dakle, raspalite sad, zelim da cujem sta mislite o ovakvoj kombinaciji za pocetak.