Ja sam hteo nešto slično napisati, ali bi neko rekao da sam grub. Goxy je lagano objasnio, da co2 ima smisla još bi se koristio u sportu, previše nestabilan i osetljiv na temperaturu. I pritom sa tom budževinom hoćeš da daš klincu da puca, meni to nije baš...goxy said:Maggicni said:Ne znam da li je to jeftinije jer još nisam pronašao sve delove a vidim da je Artemis pp700 pištolj a cp2 je i pištolj i puška s' tim da je ja koristim kao pušku i voleo bih da ostanem na co2 jer kada se sve napravi kako treba to ispadne jeftina i lako dostupna solucija jer svaki varilac, pivar, akvarista itd može da ti napuni bocu dok PCP zahteva mnogo ozbiljniji pristup.
Koliko sam shvatio cp2 će sa ne proverenim aftermarket delom koštati kao i nov pr900 gen2 i razlog je želja za punjenjem sa CO2 koji je nestabilni gas na različitim temperaturama od običnog vazduha.A ta nestabilnost se odražava i na meti.Ja kada sam ušao u svet PCP brzo sam našao izvor vazduha i jesam inicijalno dao nešto više novca za opremu(boca i adapter za punjenje),ali mi se mnogostruko isplatilo.Relativno lako se rešava punjenje boca vazduhom kada se čovek raspita kod kolega i daleko je jeftinije od CO2.
Da sumiram CP2 sa ne proverenim adapterom košta koliko i na primer pr900gen2 ili PP700 koje su uz to regulisane i nisu prepravljanje sa benefitima koje donosi PCP,ali ipak se držimo CP2 jer je CO2 dostupniji kod varioca i sodazija.
Ne ja tu ne vidim smisao.
Naravno svako radi ono što mu volja i najbitnije je da uživa u tome.Pa ti želim puno uspeha u konverziji CP2 i da se sit nauživaš sa istim
Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka