Evo nekih sličica pucanja sa Crown 0,25, sve sa JSB King 25 graina, uvek na istom mestu kroz drvored šljiva u vikendici sa padom do mete, max rastojanje od bencha do stuba ograde je 100 yardi tj 92m pa odatle najdalja meta na 92m. Nisam pucao na većem rastojanju. Najbolji rezultati su logično kada je mirno ili je blag vetar. Oslonac su kineski džačići, mislim da i to treba napomenuti. SIngle shot, puška se pre svakog pucnja pomera.
Koliko sam ja provalio Crown 0,25 bode olako u svim uslovima odlične grupe na 40m a posle toga zavisno od vetra to krene sa se otvara.
Meni je 40m reper u smislu ako nešto ne ide čak i po vetru na 60m da bi se uverio da li je do mene i prljavog linera vratim se na 40 i odmah mi je sve jasno.
Grupa na 92m sa dva flajera je teško ponovljiva rekao bih, pucao sam a na tom rastojanju kada ide u crno ne vidim POI kroz Falcona, pucao sam jedan po jedan i čekao da krene da se otvara na beli deo papira, ispucao dobrih 20 dijabola i odem do mete i lepo sam se iznenadio.
Dobro je to sa Crown 0,25, kompletno zadovoljava moja očekivanja, ne diram ništa samo municija/vazduh i trening.

Lavić limenka na 92m, ispijem pivo i okrenem ga na armaturu.

Dama je pukla odmah kod prvog shota na 40m