Ja nažalost neću biti u Srbiji tokom ova dva turnira, ali bih voleo da predložim jednu ideju koju sam već spomenuo Nemanji.
Mislim da bi bilo odlično da kod Nemanje u Bukovoj Jarugi osmislimo neku stalnu postavku sa nekoliko FT/HFT meta. Ne mora to da bude kompletna takmičarska staza, već nekoliko različitih meta postavljenih na dozvoljenim i smislenim distancama, sa različitim veličinama kill zona. ( dozvoljenim za te distance)
Tako bismo i mi mogli redovno da treniramo, ali bi još važnije bilo da ljudi koji nikada nisu probali FT ili HFT mogu da vide kako te discipline zapravo izgledaju, da probaju različite mete, distance i položaje i možda se zainteresuju da nam se kasnije pridruže na takmičenjima.
Bukova Jaruga nam je praktično jedino strelište koje je svima nama manje više blizu i dostupno, a po meni ima ogroman potencijal za mnogo više sadržaja kada je vazdušno oružje u pitanju. Bilo bi lepo da vremenom napravimo mesto gde možemo ne samo da upucavamo puške i gađamo papir, već i da treniramo različite discipline i upoznajemo nove ljude sa njima.
Mislim da bi nekoliko stalno postavljenih FT/HFT meta bio odličan početak, a kasnije, ako se pokaže interesovanje, uvek može da se proširuje i unapređuje.
A i to bi bio još jedan razlog za okupljanje i druženje na našem omiljenom strelištu!
Uživajte i za mene i mnogo mi je žao što neću moći da dodjem jer sam taman spremio i opremio moj 9015 za Hft...