Ne mogu vise da provalim da li je picapica ironican, duplo ironican ili stvarno ne zna o cemu prica.

Scorpio stvarno nema potrebe da mu se pravdas, trosis svoju energiju a i vreme. Covek je u nekoj svojoj dilemi i verovatno misli da mu je ceo svet neprijatelj. Ali evo odvojicu i ja malo svojeg... Picapica ovde ti niko nije neprijatelj i niko se ne udruzuje protiv tebe. Sam si svoj neprijatelj i raspravljas se sam sa sobom. Opusti se brat.

Nema niko nista protiv tebe i tvog misljenja, samo se ne slazu. Ne dopusti da te tudja drugacija misljenja doticu jer se nakon toga branis a ujedno latentno i vredjas, a da toga koliko vidim nisi ni svestan. Verovatno imas drugaciji stav i nacin komuniciranja sa ljudima, sto nije pogresno. Samo se nemoj previse truditi da budes u pravu, jer to nema poentu a ni kraj. A sada da resimo tvoju dilemu u vezi ove teme, tj. mog pitanja. Pre svega da si malo bolje bacio pogled na tekst koji pisem video bi da sam vec pucao iz pcp puske. Ono sto nisam spomenuo je da sam pucao i iz Cz federuse kao i Slavije. Tako da, veruj mi da imam dovoljno znanja da razumem sta kolege pokusavaju da mi docaraju i objasne. I te kako sam osetio koliko trzaj te dve puske utice na preciznost i na ono sto ja zelim da postignem, a kamoli trzaj magnumke sa gasnim klipom koji navodno ima manji recoil (no sumnjam da je ista slabiji kada izbacuje dojabolu 360 i kusur sec po metru, u zavisnosti od njene vrste). Ne sudi knjigu po koricama i ne pretpostavljaj, vec najpre pitaj. Osetio sam i razlicite tezine pusaka, razlicitu snagu, razlicite dijabole kao i uticaj vetra i ostalih vremenskih nepogodnosti na njih. Imam i bar 200 ako ne i vise sati citanja i gledanja klipova o ovom svetu tako da se ne brini za mene. Eto nadam se da ti to resava svaku tvoju dilemu i nejasnoce u vezi mene i mog pitanja.
Sto se teme tice, smatram da treba da ostane tu gde jeste jer ce sigurno naleteti neko (kao sto vec i jeste na str. 7) kao ja sa istim pitanjem i dobiti odgovor koji sam i ja dobio. Pogotovo sto su ove dve puske uglavnom najtrazenije medju springericama.